Trouwboeket Liza en Lloyd

Soort Boeket:

Los geschikt boeket

Maat:

Large
Kun jij als Viltbloemist een boeket maken met onze lievelingsbloemen? Een boeket dat we na ons trouwen voor altijd kunnen bewaren en op tafel kunnen zetten?

De opdracht van Liza en Lloyd:

Op 27 juli ga ik trouwen en ik was op zoek naar een duurzaam boeket. Zo kwam ik jou tegen, en toevallig nog in de buurt ook nog! Ik vind veel bloemen mooi dus ik ben gaan kijken naar welke maand belangrijke familieleden voor ons zijn geboren en daar dan de geboortebloem bij. We willen graag de volgende bloemen in ons boeket: Iris, Roos, Ridderspoor, klaproos en/ of gladiool, goudsbloem, pioenroos en narcis. Daarnaast vind ik de vergeet-me-nietjes een mooi symbool omdat die ook gebruikt wordt bij Alzheimer Nederland. En de dahlia vind ik ook heel mooi. 

De voorbereidingen en het boeket

Liza heeft ook een aantal voorbeeld boeketten aan mij laten zien, zodat ik daarmee een proef-boeket Viltbloeiers kon schikken! Op de dag dat ze kwamen kijken stond het boeket al klaar en het was meteen een shot in de roos…. Zo fijn om dat te horen, dat ik de wensen van een bruidspaar mbv bloemwensen en mooie inspiratiefoto’s kan omzetten naar een prachtig bruidsboeket. Meer lezen over mijn werkwijze?

Na het gesprek ga ik aan de slag om alle bloemen die in het voorbeeldboeket zaten, opnieuw te maken. Het leuke was dat ik ook nog een corsage voor Lloyd mocht ontwerpen met een pauwenoog!

De trouwfoto’s

Als Viltbloemist is het echt een “kers op de taart” als ik trouwfoto’s mag ontvangen. In het geval van Liza en Lloyd kan ik maar amper kiezen, ze zijn allemaal zo ongelooflijk mooi en bijzonder.
De Fotografe Sanne (Kijk vooral op haar website) heeft het bruidspaar met de Viltbloemen zo mooi vast gelegd!!

Sanne Francis Fotografie
Sanne Francis Fotografie
Sanne Francis Fotografie

De fotografe Sanne en ik waren zo enthousiast over elkaars werk dat we besloten om een gezamelijke blog te schrijven over het kiezen van een bruidsboeket ja of nee. Of ze tips heeft voor het bruidspaar om ontspannen op de foto te komen en nog veel meer!

Mijn vragen en haar antwoorden lees je hier…

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring