Bruidsbloemen

trouwen met bloemen van Vilt

Bruidsbloemen voor altijd, dat wil jij toch ook?
Liefde is voor mij zachtheid, samen zijn, mooie herinneringen maken. Liefde voor een partner die mij lief heeft om wie ik ben, mag en kan zijn. Mijn liefde voor het leven en de liefde voor mijn bloemen, geef ik door aan jullie als Viltbloemist.
Alle (handgemaakte) bruidsbloemen van vilt hebben geduld, liefde, zachtheid en warmte in zich, waardoor ze precies passen bij jullie als bruidspaar. Deze blijvend bijzondere bloemen zullen samen met jullie stralen op jullie mooiste dag, en nog lang daarna.

Wil je meer weten over bruidsbloemen van de Viltbloemist?

Wat vind jij mooi als bruidsboeket?

Op mijn inspiratiepagina vind je prachtige voorbeelden van bruidsparen die getrouwd zijn met Viltbloeiers. Bruidsparen die bewust gekozen hebben voor een uniek bruidsboeket met handgemaakte vilten bloemen van de Viltbloemist.
Altijd passend bij de sfeer, het thema, de kleuren die jullie hebben gekozen voor jullie mooiste dag!
Ik zorg ervoor dat jullie precies krijgen wat jullie voor ogen hebben. En neem jullie mee in het gehele proces. Van vilt tot bloem, van bloem tot boeket. Zodat jullie straks de mooiste trouwfoto’s kunnen laten zien aan al jullie vrienden en familie!

Achtergrondinformatie

Trouwen doen we in Nederland met bloemen! En sinds een paar jaar met blijvend bijzondere bloemen van de Viltbloemist. Bloemen om in je haar te dragen. Een blijvend bijzonder bruidsboeket in je hand of een corsage met jouw lievelingsbloemen om je pols. Vaak kiezen we ook voor corsages voor de (dag-)gasten. Corsages die ook meteen als bedankje gegeven kunnen worden. Je geeft ze aan het begin van jullie dag en de gasten voelen zich meteen welkom!

Trouwen is een verbintenis tussen twee mensen die zielsveel van elkaar houden en graag hun hele leven bij elkaar willen blijven. Dat is wat jullie elkaar gaan beloven. En op het moment dat jullie dat besloten hebben, gaat het beginnen… het regelen van alles rondom de bruiloft, waaronder de bloemen.

Het is traditie dat de toekomstige bruidegom een bruidsboeket met liefde voor jou uitzoekt en op de dag zelf aan jou geeft. Maar hij weet natuurlijk niets van je bruidsjurk, dus is het aan hem om zelf te bedenken welk bruidsboeket het beste bij jou, je uiterlijk, figuur en lichaamslengte past.

Geen nood, Ik help je/ jullie graag met een goed advies. Je mooiste sieraad op je trouwdag is immers je bruidsboeket. En van mij mag je de tradities ook overboord gooien en gezellig met je aanstaande, bloemen uit komen zoeken. Dan weet je zeker dat jij met jouw zorgvuldig uitgekozen bruidsjurk perfect past bij je bruidsbloemen tijdens de fotoshoot.

Wil je alles met elkaar in een bepaald thema laten passen of heb je een kleurenschema in gedachte kies er dan voor om alle bloemen op je bruiloft met elkaar te laten matchen! Naast je bruidsboeket kun je denken aan corsages voor de gasten, een geweldige centerpiece op tafel in de trouwzaal, bij de receptie en/of tafelstukken bij het diner.

Liefs,

Daphne

Wil je meer weten over bruidsbloemen van de Viltbloemist?

Laat je inspireren door de foto’s hierboven en op de inspiratiepagina en neem contact met me op.
Ik beantwoord al jouw vragen dan geheel vrijblijvend per mail.
Ik hoor graag van je!

Contactformulier bruidsbloemen

Leuk dat je interesse hebt in mijn viltbloeiers! Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je zo snel mogelijk terug met gerichte informatie.

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!