Vergeet-me-nietje, een liefdevol bloempje van de Viltbloemist.

De naam van het Vergeet-me-nietje is gelijk de symboliek. Voor altijd in jouw gedachten, ware liefde. Daar spreekt ook hoop uit.

Symbolische betekenis

Vergeet-me-nietje: (myosotis sylvestris) De naam ‘vergeet-me-niet’ is gelijk de symboliek.
Voor altijd in jouw gedachten, ware liefde. Daar spreekt ook hoop uit.

Het vergeet-me-nietje in een boeket?

Het vergeet-me-nietje gebruik ik als Viltbloemist regelmatig in een bruidsboeket! Vaak heeft het bruidspaar iemand die niet bij hun mooiste dag aanwezig kan zijn. Dit lieve bloempje zorgt voor een mooie herinnering aan deze dierbare persoon.
Daarnaast is een vergeet-me-nietje blauw en dat past mooi bij de gedachte “something old, something new, something borrowed, something blue”.

Deze liefdevolle en aaibare mini bloempjes/ vergeet-me-nietjes zijn ook los te koop – als een van de weinige Viltbloeiers – via deze link.
Ze zijn niet altijd meteen uit voorraad leverbaar, hou rekening met een maak- en verzendperiode van 3-10 dagen (hangt van mijn voorraad af)
Heb je spoed dan kun je dat aangeven in het opmerkingen-veld en ga ik mijn best voor je doen!

Maatvoering Vergeet-me-Nietjes:

De vergeet-me-nietjes zijn er in twee maten: 18 cm en mini 9 cm & in twee tinten blauw (licht en grijsblauw)  Je ontvangt deze losse bloemen zorgvuldig verpakt in een doosje bij jou thuis.

De bijzondere zonnevaasjes die je op de foto’s ziet zijn werk van Dian van Vught. Op haar instagram-account kun je deze unieke vaasjes shoppen. Prachtig in combinatie met de vergeet-me-nietjes.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email