Viltbloemist_logo_met-naam.png

PROJECTEN

Viltbloeiers, iets voor jou of voor je bedrijf?

Wat zijn bloemen toch ongelooflijk mooi, veelzijdig, kleurrijk en geliefd door bijna iedereen. Bloemen staan voor emotie, ze hebben ieder hun eigen symboliek.
Bloemen kunnen door hun geur en kleur een bepaalde herinnering oproepen. Bloemen geven sfeer, uitstraling en gezelligheid. Al deze eigenschappen hebben mijn ‘Viltbloeiers’ ook. En ze hebben nog iets extra’s!

Ze blijven prachtig zonder dorst te hebben, net zolang in bloei, totdat jij vindt dat het zo voldoende is én ze zijn met zoveel liefde en plezier gemaakt dat ze altijd blijven stralen.

Jouw vraag staat centraal:

Ben jij op zoek naar een uniek bloem-ontwerp, en bloeminstallatie, een groot aantal dezelfde soort bloemen of juist allemaal verschillende bloempjes in piepkleine vaasjes of iets heel anders, dan ben je op het juiste (web)adres.
Voor ieder project ga ik in overleg met jou. Tijdens het gesprek bespreken we jouw wensen, bekijken we de grote variatie aan viltkleuren en kunnen we met behulp van voorbeeld-bloemen al een beeld vormen, hoe het eruit kan komen te zien. Ik maak aan de hand van dit gesprek een ontwerp met kleur en soort bloemen en een prijsvoorstel.
Vanuit dat voorstel komen we – indien akkoord – tot een definitief ontwerp. Er is ruimte voor aanvulling, vernieuwing en we nemen de tijd om bij te stellen als dat nodig is.

Gedurende dit proces maken we afspraken om de bloemen in het atelier te komen bewonderen, te voelen en is er beeldmateriaal van het ‘project in wording’ voorhanden om te kijken of de uitwerking helemaal past bij de wensen.

Samen bespreken we wat er nodig is:

Heb je vragen, wil je zelf unieke viltbloemistbloeiers in je etalage of ben je op zoek naar een bijzondere eyecatcher voor een evenement, waarbij jouw (huis)stijl, uitstraling en kleurgebruik volledig tot hun recht komen, dan hoor ik graag van je.

Het zou fijn zijn als je even de tijd kunt nemen om in het contactformulier hieronder de volgende vragen te beantwoorden zodat ik je een gericht antwoord kan geven.

Welk bloem-project heb je voor ogen?

 • een groot boeket
 • een backdrop
 • meerdere bloemstukken
 • kleine vaasjes voor op tafels
 • iets anders, namelijk ....
 • Heb je al een idee voor kleur en soort bloemen, zo ja welke?
 • Wil je een afspraak maken in het atelier in Eindhoven?
 • Of wil je liever telefonisch contact?
 • Ben je op de hoogte van de eigenschappen van het wolvilt dat ik gebruik, de verzorging van het materiaal of wil je daar graag nog informatie over?
 • Zou je graag een kleuren-staal-kaart ontvangen? ( zo ja, deze kaart kost 10€, deze kosten worden verrekend met een eventuele opdracht)
 • Heb je zelf nog specifieke vragen voor mij die je beantwoord wil zien?

CONTACTFORMULIER

Pin It on Pinterest

Share This