Harde kleuren die opfleuren

Soort Boeket:

los geschikt

Maat:

Medium
Een zwarte vaas is altijd mooi in combinatie met Viltbloeiers. Het geeft een mooie rustige uitstraling en ‘n bijzonder ‘canvas’ waarop de bloemen goed uitkomen.

Met een zwarte vaas als basis creëer je rust.

Wil je lekker knallen met Viltbloeiers is dat helemaal prima! Ik vind het dan erg mooi als je deze Viltbloeiers in knalkleuren in een zwarte vaas schikt. Zwart laat de kleuren erg mooi uitkomen en de vaas leid niet teveel af van de bloemen die erin staan.

liefs van fleur fotografie

Prijsinfo:

Meer informatie over prijzen vind je in deze blog. Ieder boeket is opgebouwd uit losse bloemen, iedere bloem heeft haar eigen prijs, de uitleg daarover vind je in de blog “wat is het verschil tussen enkele en samengestelde bloemen”.

Fotografie: Liefs van Fleur

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring