Selecteer een pagina

BLOG

Boeket met pioenen

Boeket met pioenen

Trouwen met een Boeket met Pioenen, dat is wat dit bruidspaar graag wilde. Met bijpassend boeketje voor het bruidsmeisje en mooie corsages! Gave opdracht!

Lees meer

Natuurlijk Boeket

Natuurlijk boeket met artisjok en phloxjes, blijvend bijzonder van 100% wolvilt. Uniek, aaibaar en een prachtige herinnering aan de mooiste trouwdag!

Lees meer

Lisa en Rene

Lisa schreef mij dat ze mijn bedrijf in de Happinez had zien staan! Nou toen maakte mijn hart wel een sprongetje hoor! Want in de Happinez stonden mijn cactussen afgebeeld en dat had Lisa ge├»nspireerd om blijvend bijzondere bloemen van vilt te willen voor haar…

Lees meer

Herfstbloemen

Herfstboeket; een bruidsboeket in herfstkleuren met echte herfstbloemen. Afgewerkt met vrolijke linten en een herinneringsbedel.

Lees meer

Origineel trouwen

Op jullie trouwdag staan jullie in de spotlights, maar jullie willen uiteraard ook dat de gasten jullie mooiste dag nooit vergeten! 10 tips om te bewaren!

Lees meer

WELKOM

Mooie verhalen over dierbare herinneringen, bloemen die je raken, bloemen die je meenemen naar dat ene speciale moment. Een blog over bloemen met gevoel en boordevol liefde.

INSTALOVE

Pin It on Pinterest

Share This