Bijzonder vaasje met Dahlia’s

Soort Boeket:

Tafelboeketje

Maat:

Small
De Viltbloemist is altijd op zoek naar vazen met bijzondere bloemen, geschikt door andere designers/ kunstenaars en bloemliefhebbers. In deze blog: @Duinbloem.

Spelen en ondernemen met Viltbloemen

Spelen, daar word ik blij van…. Spelen is voor mij nieuwe ontwerpen maken van nieuwe bloemen. Spelen is een boeketje namaken wat ik zie op instagram, een geweldig boeket schikken in kleuren die ik nog niet eerder heb gemaakt. Eigenlijk is spelen voor mij het ondernemerschap even los laten en precies datgene maken wat mij mooi lijkt.

Boeket met Dahlia’s van Duinbloem

Op instagram volg ik mooie merken die me inspireren. Dat kan zijn omdat ze bloemist zijn of prachtige vazen verkopen of super goed zijn in het vastleggen van kleine sfeerhoekjes in huis.
Jolanda van Duinbloem maakt sfeerhoekjes en legt haar styling vast op instagram.

Het voorbeeld:

De bovenste foto was mijn voorbeeld. Een minivaasje gevuld met volle dahlia’s, lampionnetjes, Zinnia’s, de bottels van de rimpelroos, rode Pimpernels en een Scabiosa. Met een laaghangend bessentakje.

De bloemen zijn met zorg en oog voor detail geschikt in een vaasje van Formkeramiek.

De uitdaging:

De dahlia’s waren een uitdaging om zo vol en rond te krijgen, het patroon en ontwerp had wat aanpassingen nodig maar ze zijn gelukt! Vooral de Zinnia’s en de Scabiosa maakte het wat lastiger, want deze bloemen had ik nog niet eerder gemaakt!

Nadat alles klopte, wilde ik de bloemen precies zo geschikt in een passend vaasje. Gelukkig had ik een “liesje”, een vaasje van ontwerpster Hella Duijs die nu samen met Elke het merk Formkeramiek heeft opgezet. Kortom het perfecte vaasje!

De plek van de bloemen, de lengte, de kleuren, de proporties, alles moest kloppen.
Ik vind het boeket super geworden en jij?

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring