Bladgroen in jouw boeket Viltbloeiers?

Kies jij wel of niet voor bladgroen in jouw boeket? In deze blog geef ik als Viltbloemist mijn visie op het gebruik van bladgroen.

Bladgroen kiezen in jouw boeket ja of nee?

Het gebruik van bladgroen in een boeket met echte bloemen heeft vaak de functie van opvulling, je hebt dan ook minder bloemen nodig om een boeket een mooie uitstraling te geven.
Als Viltbloemist gebruik ik bladgroen alleen als het echt een meerwaarde heeft voor het boeket.
Want ik vind het belangrijk dat als jij kiest voor Viltbloemen, dat al die bloemen een hoofdrol krijgen in het boeket. Niet verstopt achter groen, maar volledig in het zicht.

Voorbeelden van boeketten waarbij bladgroen een ondersteunende functie heeft laat ik je hieronder zien:

Bruidsboeket nagemaakt na 22 jaar.

Boeketten zonder bladgroen

Als Viltbloemist maak ik heel graag bijzondere bloemen die je los in jouw favoriete vaas kunt zetten. Officieel ben ik fan van ondoorzichtige vazen maar als een klant toch liever een doorzichtige vaas wil kan dat natuurlijk ook. Dan zorg ik ervoor dat er vooral hele speciale bloemen in staan, zie foto rechts. Soms gebruik ik bloemen waarbij ik het bladgroen van de bloem zelf gebruik als een groen accent, zie de tulpen links!

Hou jij van bladgroen en wil je jouw boeket graag aanvullen met prachtige bladeren in verschillende groentinten en bijzondere vormen of wil je liever een boeket zonder bladgroen?

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen via deze link

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email