Acacia, symbool voor vriendschap

De acacia is het symbool voor vriendschap. Hij beschermt de vriendschap met zijn doornen en houdt de vriendschap in stand door zijn aangename geur.

Symbolische betekenis

De acacia (Robinia pseudoacacia) is het symbool voor vriendschap. Hij beschermt de vriendschap met zijn doornen en houdt de vriendschap in stand door zijn aangename geur.
Op een begraafplaats is de acacia symbool voor onbederfelijkheid en onsterfelijkheid. Maar de acacia staat ook symbool voor geheimen, dwaasheid en verborgen emoties.

Bladgroen in jouw boeket ja of nee?

Het gebruik van bladgroen in een boeket met echte bloemen heeft vaak de functie van opvulling, je hebt dan ook minder bloemen nodig om een boeket een mooie uitstraling te geven.
Als Viltbloemist gebruik ik bladgroen alleen als het echt een meerwaarde heeft voor het boeket.
Want ik vind het belangrijk dat als jij kiest voor Viltbloemen, dat al die bloemen een hoofdrol krijgen in het boeket. Niet verstopt achter groen, maar volledig in het zicht.

Hou jij van bladgroen en wil je jouw boeket graag aanvullen met prachtige bladeren in verschillende groentinten en bijzondere vormen dan heb je voldoende keuze: van eucalyptus tot monsterablad, van acacia tot verschillende herfstbladeren. Meer lezen over bladgroen.
Met de vele tinten groen wolvilt kun je eindeloos variëren. Klik je hiernaast op andere soorten bladgroen dan vind je nog meer informatie over andere groene toevoegingen aan jouw boeket!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email