Something blue….

Soort Boeket:

los geschikt boeket

Maat:

Large
Het is aan jou welke kleur bloemen je kiest in jouw boeket Viltbloeiers. Blauwe bloemen bestaan ook in de natuur en ik kies de juiste voor in jouw boeket!

Jouw boeket, jouw keuze.

Something old, something new, something borrowed, something blue…. Dit boeket met witte en blauwe bloemen en bijzonder “bladgroen” is een voorbeeld van een boeket dat precies op maat is gemaakt voor deze gelegenheid. Het bladgroen is gemaakt van zijde, iets wat ik normaal niet doe, maar een hele mooie aanvulling is in dit boeket!

Styled shoot Arnhem
Aim your wedding

Prijsinfo:

Meer informatie over prijzen vind je in deze blog. Ieder boeket is opgebouwd uit losse bloemen, iedere bloem heeft haar eigen prijs, de uitleg daarover vind je in de blog “wat is het verschil tussen enkele en samengestelde bloemen”.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring