Lisianthus, hoe ziet deze bloem eruit in mijn boeket?

Een bloem die zich heel gemakkelijk aanpast aan jouw maatwerk boeket Viltbloeiers. Zowel in grootte, kleur als in hoeveelheid bloemen. Een topbloem!

Symbolische betekenis

De Lisianthus lijkt dan wel zacht en lief, ze heeft een krachtige symboliek. Deze bloem staat namelijk voor waardering, dankbaarheid en charisma. Het geven van een Lisianthus aan jezelf of een ander is daarom altijd een goed idee.

De Lisianthus in je boeket

Een lisianthus is een veelzijdige bloem die lucht en beweging geeft in jouw boeket! In de natuur is ze er in heel veel verschillende kleuren: paars, wit, heel veel tinten roze en zelfs in de kleur blauw.
Hierdoor is de Lisianthus een perfecte bloem om – na het bepalen van de kleuren voor jouw boeket met bloemen die maar 1 kleur hebben in de natuur – met een lisianthus aan te vullen in een kleur die daarop aansluit.

Viltbloeiers: Lelie, Lisianthus en Eikenblad
Bloemcadeautje
Vrolijk boeketje met aster, lisianthus en gerbera

Hoe groot is een Lisianthus als Viltbloeier?

De Lisianthus is zo samen te stellen zoals nodig is voor het boeket! Het kan een klein takje zijn met 1 bloem en een knop, die zijn ook leuk om cadeau te geven. Een grotere tak bestaat uit een grotere volle bloem, een enkele bloem en 1-3 knoppen met lisianthus bladgroen.
De bloemen zijn ongeveer 3-4 cm in doorsnede en lopen smaller toe naar het takje.
Iedere bloem heeft zachtgele meeldraden.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email