Something blue in huis

Soort Boeket:

losse bloemen

Maat:

Small
Het is aan jou welke kleur bloemen je kiest in jouw boeket Viltbloeiers. Blauwe bloemen bestaan ook in de natuur en ik kies de juiste voor in jouw boeket!

Ook in huis zijn blauwe bloemen prachtig!

Je hoeft helemaal niet veel bloemen in huis te halen om een prachtig boeket neer te kunnen zetten! Dat is ook meteen de kracht van de Viltbloemist. Bespreek jouw wensen: welke vaas heb je in gedachten, welke plek in huis, welke kleuren en daar past de viltbloemist jouw boeket op aan!

Blauwe bloemen in het interieur
Blauwe bloemen in het interieur Papavers

Prijsinfo:

Meer informatie over prijzen vind je in deze blog. Ieder boeket is opgebouwd uit losse bloemen, iedere bloem heeft haar eigen prijs, de uitleg daarover vind je in de blog “wat is het verschil tussen enkele en samengestelde bloemen”.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring