Magnolia te snel uitgebloeid?

De Magnolia is als ontwerp van de Viltbloemist een bloem die nooit uitgebloeid raakt. Een explosie van kleur in jouw boeket!

Symbolische betekenis

De magnolia bloeit maar kort, maar de bloemen zijn groot en prachtig van vorm. Bovendien geurt het heerlijk. Deze bloem staat voor liefde voor de (beginnende) natuur, de lente.
De bloem staat symbool voor reinheid, trouw en voor idealisme.

Hoe gebruik je de Magnolia in een boeket Viltbloemen?

De magnolia is een flinke tak met meerdere bloemen die je daardoor heel gemakkelijk kunt gebruiken in een boeket. Ze geven meteen hoogte en volume aan je boeket. De magnolia kun je verticaal in je boeket gebruiken, maar ook laten hangen in een watervalboeket bijvoorbeeld.

Magnolia boeket voor afscheid collega
Witte Magnolia

De magnolia heb ik ook gebruikt in de boeketten voor de koningin en de prinsessen voor Koningsdag 2021! Mocht je die voorbeelden ook willen zien dan klik je hier!

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan met het maken van de Magnolia, dan kun je mijn boek aanschaffen. Daar staat de magnolia in als enkele tak! Heb jij daar zin in, dan kun je het boek hier vinden.

Maatvoering Magnolia:

De takken magnolia maak ik geheel op maat voor in jouw vaas. Een tak met 1 grotere bloem, een kleinere bloem en een knop bijvoorbeeld zoals je kunt zien in het wit op de middelste foto, deze is ongeveer 30 cm in hoogte.
De grotere tak ( foto rechts ) heeft meerdere bloemen, mini bloemen en knoppen en is ongeveer 60 cm hoog. De bloemen zijn 3 (S) en 6/7 cm (M).

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email