Viltbloeiers in de happy circle

De mooiste Viltbloemen komen extra goed tot hun recht in deze Happy Circle. Welke vaas of maat Happy Circle ik ook kies, de vaas en de bloemen horen bij elkaar.

Als een vaas Viltbloeiers mooier laat uitkomen en omgekeerd, dan klopt het. In deze blog leg ik uit waarom ik zo’n fan ben van de Happy Circle en misschien raak jij er wel door geïnspireerd en wil je er ook een aanschaffen!

Mijn bloemen zijn nog mooier zijn als ze in de juiste vaas staan!”

Daphne

Vaas en Viltbloeiers

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste vazen voor mijn Viltbloeiers. Mijn motto als Viltbloemist is dan ook: “Mijn bloemen zijn nog mooier zijn als ze in de juiste vaas staan!”
Deze keer mocht ik op bezoek komen bij Isabelle van Happy Circle.
Het verhaal achter de Happy Circle kun je lezen op haar website.

Voor mij is De Happy Circle een positieve kijk op het leven. Een cirkel die rond is staat symbool voor oneindigheid, van de absolute vrijheid, door niets gebonden zijn. Mijn Viltbloeiers, het mogen maken van deze bloemen, het gelukkig maken van mijn klanten met mijn bloemen geven mij ook die vrijheid.

Klinkt logisch toch?

Viltbloeiers in Happy Circle Original fotografie Liefs van Fleur
Viltbloeiers in het Happy Circle stekplateau

Welke bloemen zie je hierboven in de Happy circles staan?

Op de eerste foto zie je de volgende bloemen: Gloriosa, Chrysant, Gladiool, Lisianthus, papaver, leeuwenbekje, eucalyptus en clematis. Op de foto ernaast zie je de kerstster, hulst en een eucalyptustak.
Mocht je meer over deze bloemen willen weten kun je op de desbetreffende link klikken, dan zie je meteen hun symbolische betekenis!

Kies jouw favoriete happy circle

Isabelle verkoopt verschillende soorten en maten.
Mijn favorieten zijn:

1. De Happy Circle Original met zwarte vaas ( links op de foto). Deze vaas heeft een grootse uitstraling en er kunnen super veel Viltbloeiers in. Je kunt echt uitpakken met deze combinatie!

2. De Happy Circle baby met stekplateau (rechts). Zij is prachtig voor losse Viltbloeiers. Zo kun je ook met een beperkter budget een echt “boeket-gevoel” creëren. 

“Ik kan niet kiezen, ik vind ze allemaal prachtig, zowel de bloemen als de happy Circle”

Janneke
Viltbloeiers in Happy Circle gold

Meer weten?

Je bent van harte welkom op de website van Happy Circle voor deze mooie interieuritems en bij de Viltbloemist voor je Viltbloeiers.
Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan het Atelier in Plan-B in Eindhoven.
Ik heb de Happy Circle original en het stekplateau hangen!

Hoe te gek zou het zijn als we samen een prachtige combinatie maken van vaas en bloemen waar jij jouw interieur helemaal mee op kan fleuren….

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!