Planten voor een stylingproject

Bopita gebruikt de planten van de Viltbloemist tijdens de styling van twee nieuwe kamers. Op hun website vindt je de meubels. De planten zijn van de Viltbloemist.

“Dank je wel dat we jouw planten mochten gebruiken voor deze shoot! Hopelijk kunnen we nog eens samenwerken.”

Mariëtte

Viltbloeiers gebruiken voor een shoot

Een fotoshoot is een manier om producten of een merk op een hele mooie manier te kunnen laten zien. Styling, de juiste lichtinval en een goede fotograaf zorgen voor de mooiste beelden die je kunt gebruiken om jouw merk zo mooi en goed mogelijk in de markt te zetten.

Soms is het fijn om producten van andere merken te gebruiken tijdens de shoot om het beeld nog treffender weer te geven of jouw product nog meer aandacht te geven.

De Viltbloemist kan voor een shoot planten/ bloemen en boeketten op maat leveren  zodat jij de mooiste foto’s kunt laten maken.

Monstera Viltbloemist

Bopita kindermeubels

Mariette van Bopita wilde graag een aantal planten gebruiken voor een nieuwe shoot voor hun kindermeubels. Zowel bij de kindermeubels Bobby (zie link Bopita) als Thijn kun je de planten zien die gebruikt zijn.
De planten die je ziet zijn een knalroze Olifantsoor, een gele Monstera en 2 stuks Devil’s ivy plantjes in plantpotjes.

“De foto’s zijn goed gelukt en jouw mooie planten maken het helemaal af”

Bopita

Wil jij ook viltbloemen gebruiken?

Als Viltbloemist lever ik – naast bruidsboeketten/ rouwboeketten en boeketten voor particulieren en bedrijven – regelmatig bloemen/ boeketten en planten voor shoots en inrichting voor events. Hier breng ik je een huurprijs voor in rekening zodat je niet alles hoeft te kopen en “ermee blijft zitten” na de shoot.
Wil je meer weten of samen overleggen wat ik voor jou kan betekenen?

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!