Twee vazen, één boeket

Soort Boeket:

los geschikt boeket met op maat gemaakte stelen

Maat:

Large Boeket
Prachtig cadeau aan jezelf, een vaas vol bloemen van vilt, de enige echte Viltbloeiers van de Viltbloemist. Kies jouw favoriete vaas en ik zorg voor de bloemen!

De opdracht:

Penny

Wij willen heel graag een boeket Viltbloemen van jou in huis. We vragen geld voor dat boeket aan onze vrienden op ons feest voor ons nieuwe huis, dat ik 50 jaar ben geworden en samen 15 jaar getrouwd!
We hebben nu twee vazen geshopt, maar kunnen eigenlijk niet kiezen welke we het mooiste vinden. Kun jij ons daarbij helpen?

Welke vaas is het meest geschikt voor een boeket Viltbloeiers?

Iedere – bijna iedere – vaas is geschikt te maken om een bos Viltbloemen in te laten bloeien. Het mooiste is als de bloemen bij de vaas en bij jouw interieur passen dus bij deze opdracht tot de conclusie gekomen dat kiezen niet lukte! Allebei de vazen waren zo mooi en pasten ook perfect in hun huis, dus waarom kiezen?
Mijn voorstel is dan ook om twee boeketten te maken voor beide vazen. De vazen dichtbij elkaar te plaatsen zodat het toch bijna 1 boeket lijkt met de mogelijkheid om alle bloemen tot 1 groots boeket te kunnen schikken in 1 vaas.

Een grote JA was het antwoord, hieronder zie je de afzonderlijke vazen stralen met de bloemen die ervoor gemaakt zijn.

En als je alle bloemen bij elkaar wilt schikken in 1 vaas, dan kan dat dus en dat ziet er dan zo uit, zoals hiernaast op de foto.
De meeste bloemen raken met hun stelen in dit boeket de bodem, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt herschikken.

Prijsinfo:

Meer informatie over prijzen vind je in deze blog. Ieder boeket is opgebouwd uit losse bloemen, iedere bloem heeft haar eigen prijs, de uitleg daarover vind je in de blog “wat is het verschil tussen enkele en samengestelde bloemen”.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring