Bijzondere Viltbloemen in Pols Potten vaas

Soort Boeket:

Losse Viltbloemen

Maat:

Large
Wat ‘n bijzonder maatwerk boeket! Alle bloemen uitgebalanceerd qua kleur en hoogte en vorm. Een designobject op tafel. In het prachtige ontwerp van Pols Potten.

De Opdracht:

Daphne wij willen dolgraag in ons nieuwe huis een vaas vol Viltbloeiers. Vrolijke bloemen en uitgesproken bloemen. Deze te gekke vaas van Pols Potten is ons uitgangspunt. Kun jij daar wat mee?

Het boeket

Een boeket in een doorzichtige vaas zoals deze van Pols Potten vraagt om extra veel aandacht, want je ziet de stelen van de bloemen. De bloemstelen maak ik perfect op maat zodat iedere bloem de juiste hoogte krijgt om de aandacht op te eisen die ze verdienen.

Ik start met de bloemen die Wander en Elise er dolgraag in willen hebben zoals de lampionplanttak en de sering. De lampion is oranje van zichzelf en de Sering wilde ze graag in het paars. Daarna vul ik het boeket aan met bloemen die van zichzelf ook een specifieke uitstraling/ kleurencombinatie hebben. De strelitizia/ papagaaibloem, de gloriosa en de nerine hebben hun eigen kleur en ik vind het belangrijk dat ik ze ook in die kleur maak!

Ondertussen maak ik de stelen zo lang of kort als nodig is en kijk ik hoe we het boeket nog mooier en completer kunnen maken. We kiezen nog voor een groene chrysant, zo heb je toch – naast de groene vaas – wat groen in het boeket zonder dat het blaadjes hoeven zijn.

Bloemen die alle kleuren kunnen dragen

Als laatste besluiten we om een paarse clematis, een gele lelie en campanula en een roze dahlia te maken. Deze bloemen kunnen in allerlei kleuren gemaakt worden omdat ze in de natuur ook in vele kleuren voorkomen. Op deze manier maak je het boeket compleet!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring