Welke kleuren Asters zijn er allemaal?

Asters zijn er in alle kleuren van de regenboog. Het is ‘n fijn bloempje om als Viltbloeier aan jouw boeket toe te voegen want je bent niet gebonden aan kleur.

Symbolische betekenis

Aster is een Engelse meisjesnaam. Het betekent `ster. Wil je zelf een goede oude dag of kan je oma wel een boost gebruiken, koop dan een flinke bos asters, die brengen naast herfstvreugde een gelukkige ouderdom. En hoewel wij de bloemen beter in een vaas vinden passen, kun je volgens mythische verhalen door de blaadjes te verbranden slangen en duivels verjagen.

Welke kleuren Asters zijn er allemaal?

Asters zijn er in alle kleuren van de regenboog en in vele variaties. Het is een fijn bloempje om als Viltbloeier aan jouw boeket toe te voegen omdat je niet gebonden bent aan kleur.
In principe kan ik natuurlijk al mijn Viltbloeiers in alle kleuren vilt maken, maar ik kies ervoor om de bloemkleuren zo natuurgetrouw als mogelijk te houden.
De aster is daardoor een hele fijne bloem omdat ik kan “spelen met kleur”

Maatvoering van de Aster:

Een aster is een mini bloempje, ze is een kleine 4 cm in doorsnede en ik maak haar zoals je op de foto’s kunt zien met 2 bloeiende bloemen en 1 uit te komen bloempje aan 1 takje van ongeveer 18 cm lang. Uiteraard kan de aster ook op een andere manier gemaakt worden, dat is altijd in overleg.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email