Hoepelboeket met blauwe bloemen

Soort Boeket:

Hoepelboeket

Maat:

Small
Hoepelboeket met blauwe en witte bloemen van Viltbloemen Wij zijn dol op jouw bloemen en willen heel graag trouwen met blauwe bloemen. Kun jij voor ons onze trouwbloemen maken?…

De Opdracht

Lieve Daphne, wij zijn dol op jouw bloemen en willen heel graag trouwen met blauwe bloemen. Kun jij voor ons een hoepelboeket voor mij (en voor later aan de muur), een corsage voor Ker, corsages voor onze gasten en polscorsages voor de bruidsmeisjes maken? Liefs Margreke

Blauwe bloemen in je bruidsboeket

Er zijn niet heel veel blauwe bloemen in de natuur, maar we kennen er toch een aantal, denk aan de korenbloem, ridderspoor, vergeet-me-nietjes of de campanula, dat zijn mooie blauwe bloemen! Voor dit boeket heb ik op speciaal verzoek een hortensia gemaakt (ook blauw) en een fresia. De fresia is niet echt in het blauw te verkrijgen, eerder paars, maar het is een lievelingsbloem van het bruidspaar dus heb ik haar in het blauw gemaakt. Samen met wittinten en grijsgroen eucalyptus krijg je een hele mooie combinatie zoals je kunt zien.

Het hoepelboeket

Het hoepelboeket is omwikkeld met jute. Er zijn meerdere takjes eucalyptus in verwerkt, zelfs een aloë vera, een hortensia, dahlia, protea, gipskruid, korenbloemen en een blauwe fresia!

Het boeket houdt gemakkelijk vast en de bloemen zitten vnml aan de voorkant zodat het boeket na de bruiloft goed op te hangen is en alle bloemen goed zichtbaar blijven.

De corsages

De corsages van de gasten hebben een korenbloem, gipskruid en een eucalyptus takje. Ze zijn afgewerkt met jute touw en hebben allemaal een magneet om de bloem op de kleding te klemmen.

NB: pas met magneten altijd op, heeft iemand een pacemaker dan moet er een speldje aan de corsage.

Polscorsages bruidsmeisjes

De polscorsages voor de bruidsmeisjes zijn gemaakt van zacht elastiek met daarop de bloemen. Een eucalyptus, berkenblaadje en gipskruid.

Makkelijk om te doen en eventueel ook nog als haarversiering te gebruiken.

Corsage bruidegom

De corsage van de bruidegom is een “grotere versie” van de corsages van de gasten. Met een mini artisjok eraan toegevoegd. Alle accessoires zijn zo perfect met elkaar in harmonie.

Geen moment spijt gehad van onze keuze voor de Viltbloeiers, echt een hoogtepunt van onze voorbereidingen en onze dag en later in onze slaapkamer aan de muur 🙂

Margreke en Ker

Fotografie is van Ik ben Dees fotografie

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring