Fotoshoot bij Studio Roest

Viltbloeiers XL in de schijnwerpers

Fotoshoot bij Studio Roest

Mijn nieuwe collectie, extra grote Viltbloeiers: “Viltbloeiers XL”, wilde ik het podium geven dat ze verdienen! Deze bijzondere locatie in Vught, de villa die dateert uit 1912 is uniek en heeft precies de uitstraling die ik nodig had.
De villa en haar verschillende ruimtes ademen stijl & design en zijn met oog voor detail ingericht door de eigenaresse, Sharon Roest.

Meer weten over deze bijzondere plek of wil jij deze ruimte ook huren? Op de website van Studio Roest vind je alle informatie.

De daglichtstudio ademt klasse en sfeer

Deze daglichtstudio is de plek voor de shoot van mijn nieuwe collectie. Sharon heeft een prachtige verzameling vazen, interieurobjecten, sfeer elementen en meubels waarmee ze de mooiste hoekjes de juiste uitstraling geeft.

“Als de fotograaf snapt wat ik bedoel - of liever - een setting kan maken met mijn bloemen voordat ik weet wat ik bedoel en graag zou zien, dan weet je dat je de juiste stylist/ fotograaf voor de nieuwe collectie gevonden hebt”

Deze nieuwe collectie bestaat uit flinke Viltbloeiers die allemaal een maatje groter zijn dan hun natuurlijke én vilten evenbeeld.
Met deze bloemen geef je een grote ruimte privé of zakelijk meer kleur en krijgen de afzonderlijke bloemen nog meer de aandacht die ze verdienen.

Een uitgebreidere uitleg over deze nieuwe collectie ga ik beschrijven in een nieuw Blog! Zodra deze geschreven is vind je hier de link.

Voor nu: heb jij een bijzondere woonkamer, een grand café, een balie of andere plek die een groot gebaar nodig heeft? Een plek waar je dolgraag deze Viltbloeiers XL wilt neerzetten?
Stuur me een mail en ik ga ervoor zorgen dat jouw idee werkelijkheid kan worden en een echte eyecatcher gaat zijn!

Liefs,

Daphne

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!