Bruidsboeket met Clematis

Soort Boeket:

Los geschikt boeket

Maat:

Small
Het is aan jou welke kleur bloemen je kiest in jouw boeket Viltbloeiers. Blauwe bloemen bestaan ook in de natuur en ik kies de juiste voor in jouw boeket!

Floortje en Redmer

Een trouwdag plannen was in 2021 niet zomaar vanzelfsprekend, maar toen het dan eindelijk zo ver was hebben ze er ongelooflijk van genoten. En wat een prachtig boeket hadden ze uitgezocht!
En deze mooie foto’s, die zijn van @wesleyfotografeert.

Fotograaf: @wesleyfotografeert

Ik heb echt zoooo veel complimenten over mijn boeket gekregen, ook van wildvreemde mensen die we tijdens de fotoshoot tegenkwamen. Iedereen aan wie we de foto’s laten zien zegt ook; hoe kan het dat jouw bloemen zo mooi van kleur zijn en er zo uitspringen? En ze zijn zo enthousiast als ik dan uitleg dat de bloemen van vilt gemaakt zijn. Jouw boeket heeft mijn outfit echt compleet gemaakt!

Floortje

Prijsinfo:

Meer informatie over prijzen vind je in deze blog. Ieder boeket is opgebouwd uit losse bloemen, iedere bloem heeft haar eigen prijs, de uitleg daarover vind je in de blog “wat is het verschil tussen enkele en samengestelde bloemen”.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring