workshop in een doosje

Bloom Box

Ga aan de slag met deze workshops in een doosje

Meer weten?

De Bloom-box is een nieuw product! Het unieke ontwerp, werkwijze inclusief duidelijke foto’s van de Viltbloemist + het mooiste materiaal van en het liefdevol verpakken door Meaningful crafts.

Via de link op deze pagina, via social media of op de productpagina kom je direct op de site van Meaningful crafts terecht. Daar kun je je Bloom-box bestellen en ook meteen extra vilt, viltballetjes, andere mooie sets en misschien wel mijn boek!

De medewerkers pakken alles mooi voor je in en jouw pakketje komt zo vanuit Texel naar je toe!

Voor dit product heb ik gekozen om het via een affiliate te laten lopen. Dat betekent dat als jij een bestelling plaatst via deze pagina bij meaningful crafts (MC) ik daar een klein percentage aan verdien.

Jij betaalt niet meer, kunt meteen andere prachtige producten bij MC inkopen en je hoeft maar 1 keer verzendkosten te betalen.

Het mooie is dat je nu dus ook vilt en viltballetjes kunt kopen via mijn website, rechtstreeks bij Meaningful crafts. Zo kun je je bestelling helemaal compleet maken.

Toch liever vilt en balletjes uitzoeken in het atelier? Je bent welkom op dinsdagen tussen 12-13 uur! Of na je workshop ūüėČ

Een Bloom-Box is een workshop in een doosje!
Een extra service van de Viltlboemist. Voor de liefhebbers van papieren instructies en patronen. Makkelijk mee te nemen en zonder computer te maken!

Inhoud van de Collectie:

Sneeuwklokje (januari), Iris (februari), Narcis (maart), Madeliefjes (april), Meidoorn (mei), Roos (juni), Ridderspoor (juli), Papaver (augustus), Aster (september),  Goudsbloem (oktober), Chrysant (november), Hulst (december)

Elke kit is zorgvuldig voorbereid met hoogwaardige materialen en bevat duidelijke instructies om je eigen viltbloem te maken, waardoor het een plezierige ervaring is voor zowel beginners als ervaren creatievelingen.

De Bloom-box vol geboortebloemen

Ik wil een Bloom-Box kopen!

Bestel nu jouw persoonlijke  Bloom-Box: een workshop in een doosje.
Voor jouw geboortemaand of als cadeau voor iemand anders.

Met de bestelknop, bestel je via Meaningful crafts en ontvang ik een mooie commissie.