Tafelstyling met Viltbloeiers

Een Barokboeket vol Viltbloeiers in Louvrevaas

"Ik geef workshops tafelstyling en ben fotograaf. De Viltbloeiers geven de cursisten nog meer keuze om hun tafel te kunnen stylen."

Barokboeket

“Daphne heb jij een gaaf boeket voor mij om te gebruiken tijdens mijn workshop tafelstyling in herfstkleuren en Barok-stijl?”

Kun jij een Boeket maken in barokstijl?

Eva verzorgde in november 2019 een workshop tafelstyling. Ze vond de Viltbloeiers zo geweldig, dat ze heel graag een prachtig boeket wilde gebruiken tijdens deze fotoshoot/ workshop.

De workshop zou plaats vinden in de herfstperiode. Mooie diepe herfstkleuren zoals prachtige en warme tinten rood en oranje wilde ze graag terug laten komen. Ook mooie compacte Dahlia’s, misschien zelfs een stoere artisjok en zwierige lampiontakken stonden op haar wensenlijstje.
Ik wilde het boeket schikken in een echte Louvre-vaas. Dit zijn gietijzeren pronkstukken, die je door de vorm alleen al meenemen naar lang vervlogen tijden.
Het proces van ontwerpen, viltbloeiers maken en schikken kon beginnen.

Wat een achtergrond met je foto kan doen

Nadat ik het eerste boeket klaar had, het proefboeket zeg maar, wilde ik het laten zien aan Eva. Ik vind het belangrijk dat de klant kan aangeven of er nog bloemen bij mogen of juiste weggelaten kunnen worden enz enz. Overleg maakt ieder boeket Viltbloeiers mooier en persoonlijker!
Ik besloot het boeket zowel met een witte achtergrond (zo zet ik mijn Viltbloeiers altijd op de foto) als op een zwarte achtergrond met haar te delen. De stijl Barok is namelijk vaak veel donkerder, zwaarder en minder luchtig, dan dat ik normaal fotografeer.
Gaaf om mee te experimenteren vond ik. Door zo’n zwarte achtergrond kun je iedere foto een hele andere uitstraling geven. Op instagram waren de reacties super positief!

“De bloemen waren een prachtige aanvulling op de workshop, de cursisten hadden te weinig tijd om ook met dit boeket te gaan stylen, maar het was precies wat ik voor ogen had."

Bijzonder extra beeld, speciaal voor mij.

Eva wilde dolgraag extra beeld maken van het Barok boeket om me mee te bedanken. En geloof me als ik dit soort foto’s in mijn postvak krijg, maakt mijn hart een sprongetje.
Het ene boeket heeft meer roze, rode accenten en het meest rechtse boeket heeft meer herfstkleuren.

Dank je wel Miss Lalamour voor deze toffe opdracht. Wil jij zelf ook een keer een workshop tafelstyling volgen of heb je interesse voor Eva als fotograaf? Ze komt graag met je in contact.

Liefs,

Daphne

Heb jij bloemen nodig voor een event of feest, zonder gedoe?

Viltbloeier-boeketten zijn handig, onderhoudsvriendelijk, kunnen tegen een stootje, groeien en bloeien gewoon door zonder water. Verzorg jij een beurs, event of feest en heb je tijdelijke bloemen nodig? 
Vraag me eens naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!