Het viltbloemist kerstmagazine

Dit kerstmagazine is een speciale uitgave waarin ik je tips geef voor de feestdagen! Om in te pakken, zelf te maken en om 20 favoriete ondernemers te steunen.

Ik hou zo ongelooflijk veel van lieve cadeautjes, van bijzondere kleinigheden die met aandacht en zorg zijn gemaakt of ingekocht. Van mooie producten met een goed verhaal. Ik koop dat ook heel bewust mijn cadeautjes voor de naderende feestdagen en ik hoop dat jij na het lezen van deze blog dat ook wilt gaan doen!

Waarom een kerstmagazine van de Viltbloemist ?

Ben jij je bewust van je aankopen? Kies jij de mooiste cadeautjes uit bij bijzondere bedrijven die alles met hun hart gemaakt of uitgezocht hebben. Of ben jij meer van de snelle aankopen bij grote winkelketens of online?

Het is natuurlijk jouw keuze maar mijn hart maakt iedere keer een sprongetje als ik op instagram al die lieve ondernemers zie die hun producten laten zien die ze met zoveel aandacht hebben gemaakt. Producten waar hun hart en ziel in ligt, waar ze vol overgave mee bezig zijn geweest om het voor jou zo mooi mogelijk te maken. Ik kan dan niet anders dan bij hen mijn aankopen doen. Want ik geef niet alleen hen de waardering die ze zo verdienen, maar mijn familie ontvangt ook een cadeautje wat echt mooi is.

En omdat ik niet de enige ben die vol passie haar bedrijf runt heb ik een Kerstmagazine geschreven en daarin benoem ik maar liefst 20 (!) ondernemers die echt hele bijzondere cadeaus maken om te geven én te krijgen!
Cadeautjes die je dus niet vindt bij de grote ketens. Gewoon omdat ik het super belangrijk vind om elkaar te steunen. Om zichtbaar te zijn en natuurlijk ook om wat te verkopen. want al deze mooie bedrijven kunnen jouw steun heel goed gebruiken.

Heel veel tips en een gratis DIY

Alle shops die meegewerkt hebben, hebben hun mooiste foto’s gestuurd. Sommige van hen hebben zelfs een speciale kortingscode voor jou aangemaakt of een speciale actie bedacht. In het magazine vind je inpaktips om al deze prachtige producten extra mooi in te pakken. Er staan Do It Yourself  voorbeelden in om gezellig met elkaar mooie kerstversiering te maken én ik heb als Viltbloemist ook een gratis patroon toegevoegd om je eigen Guirlande van Hulstblaadjes te kunnen maken!

“Mijn eerste magazine, een soort droom die uitkomt. Misschien wel een eerste stap naar een boek schrijven dat nog steeds op mijn bucketlijst staat”

Hoe krijg jij dit magazine in jouw mailbox?

Mijn nieuwsbrieflezers hebben altijd een streepje voor. Zij krijgen maximaal 2 x per maand een nieuwsbrief met daarin alles wat je wilt weten over de Viltbloemist. Van tips tot nieuwe workshops, van events waar ik op te vinden ben tot kortingscodes. En nu dus dit gratis magazine!
Ben jij nog geen nieuwsbrieflezer, dan schrijf je je gewoon in via de link onderaan deze blog. Ik weet zeker dat je dit ongelooflijk leuk gaat vinden en ik hoop dat je bij een aantal van mijn favoriete collega’s ook echt iets wilt aanschaffen voor de naderende feestdagen.

Alvast ongelooflijk bedankt namens ons allemaal!

Liefs,

Daphne

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!