De Viltbloemist op de woonbeurs deel 2

De Viltbloemist op de woonbeurs en in de businesslounge. Prachtige beeldmateriaal. Viltbloeiers zijn vanaf nu ook te huren voor events, bruiloft en beurzen.

De viltbloemist naar de VT wonen en design beurs

Viltbloeiers in het Holland restaurant

“Een droom komt uit; De Viltbloemist op de Woonbeurs, inmiddels omgedoopt tot de "VT wonen en design beurs”

atelier vol viltbloeiers

Gauw aan de slag dus met heel veel Viltbloeiers maken. Marie-Gon denkt zeker 60 bloemen en 60 bladvormen nodig te hebben. En dan natuurlijk nog heel veel bloemen voor het grote boeket voor de businesslounge. Gelukkig kon ik een groot boeket tijdelijk terug halen uit een winkel. Ik heb al die bloemen opnieuw kunnen gebruiken voor het mega boeket dat ik ging maken voor de businesslounge. Ik heb de mooie goudkleurige wijnkoeler van RICE mogen gebruiken uit de winkel van Hella. 

Het schikken van zo’n groot boeket Viltbloeiers is ook leuk om te zien voor mijn volgers, dus ik dacht ik ga tijdens een instagram live het boeket schikken. Zo had ik meteen een informatief moment met mijn volgers en het boeket was klaar. Twee vliegen in 1 klap.

Heel veel bloemen om op te hangen

Gebruik maken van bloemen is natuurlijk een prachtig idee om een restaurant meer kleur en sfeer te geven. Maar Marie-Gon – stylist bij VT Wonen – heeft een nog beter plan. Zij wil heel graag Viltbloeiers voor in het Holland Restaurant in de RAI net boven aan de trappen bij de ingang. Lees hier meer over in de blogs die ik geschreven heb over deze toffe samenwerking.

Wat kon ik voor de VT wonen beurs betekenen?

Viltbloeiers zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Als je bloemen wilt huren voor jouw bedrijf, evenement of beurs heb je heel veel keuze. Soms misschien wel teveel keuze…. Daarom overleggen we met elkaar welke bloemen jij graag wilt voor jouw event, bedrijf, bruiloft of beurs. Welke soorten, welke kleuren. Natuurlijk bespreken we ook hoe je de viltbloeiers wilt gaan gebruiken.

Wil je een boeket Viltbloeiers?

Viltbloeiers als boeket geven een rijke uitstraling aan iedere plek die jij extra wilt uitlichten. Op de bar, bij je kassa, op de leestafel in je restaurant of bv bij je receptie. Je gasten zullen zich verwonderen over de details van de bloemen en de sprankelende kleuren.
En jij? Jij bent verzekert van een bos bloemen die prachtig blijven! Je hoeft geen water te geven, niet bezorgd te zijn dat bloemen verwelken of klanten stuifmeel vlekken in hun kleding krijgen. Super handig.

Wil je heel veel losse bloemen om op te hangen?

Losse Viltbloeiers zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes. Door ze allemaal hun eigen podium te geven en op te hangen, zie je ze vanuit een heel ander perspectief. Ze stralen vrolijkheid uit en deze manier van bloem-gebruik blijft ook een luchtige uitstraling hebben.

 

Heb je een ander bloemrijk idee?

Natuurlijk is er nog heel veel meer te bedenken als bloemdecoraties.

  • Kleine vaasjes met een strakke gerbera (of andere viltbloeier) in de kleur van je huisstijl.
  • Een grote bloeminstallatie boven een eettafel
  • Verschillende boeketten om een bruiloft mee aan te kleden
  • Tijdelijke Kerstdecoratie
  • en nog veel meer
 

“Heel veel keuze is natuurlijk heel fijn, maar ook best ingewikkeld, gelukkig weet Daphne precies de juiste vragen te stellen en zijn we samen tot een prachtige bloemrijke oplossing gekomen. ”

Het huren of aanschaffen van Viltbloeiers

Het is mogelijk om Viltbloeiers te huren voor een korte of langere periode. Reken op een maand voorbereidingstijd voor grote boeketten. De bloemen zijn in de  meeste gevallen namelijk niet op voorraad, omdat we samen bekijken welke soorten en kleuren het beste bij jouw wensen, uitstraling en huisstijl passen.

Prijzen op aanvraag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!