Kersenbloesem

De kersenbloesem kan in het roze en wit uitgevoerd worden door de Viltbloemist. Een echte maatwerk tak die perfect past in de door jou gekozen vaas!

Symbolische betekenis

De kersenbloesem is voor de Japanners erg bijzonder en heeft een symbolische betekenis. De Japanners zien de natuur gelijkwaardig met het leven van de mens. De bloei van het leven en de vergankelijkheid van het leven. De Japanse naam voor kersenbloesem is Sakura. In Japan zijn overal kersenbloesems geplant en het land staat in het voorjaar vol met mooie kersenbloesems.

Kersenbloesem in je huis

Een kersenbloesem bloeit maar kort en is vooral prachtig als je haar kunt bewonderen aan de bomen. Roze of witte wolken fijne bloesems die super mooi fotograferen.
Een kersenbloesem van de Viltbloemist is een tak met vele mini bloempjes. De mini bloempjes zijn ongeveer 2-3 cm in doorsnede. Ze kan in de roze of in het wit gemaakt worden, waarbij beide soorten een roze binnenkant hebben.

Een tak bestellen kan via het contactformulier of mail naar daphne@viltbloemist.nl.
Prijs: 175€
Maatwerk, de maat van de tak en de zijtakjes stem ik volledig af op de gekozen vaas. Meer weten over maatwerk? Dat vind je hier.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email