Bruidsboeket van Liene

Liene had een wens, trouwen zoals zij dat wilde, met bloemen op haar gele schoenen en een speciaal boeket Viltbloemen.

Dolblij met dit geweldige boeket! Ik wilde anders trouwen en Daphne wist mijn ideeën precies om te zetten naar dit prachtige eindresultaat.

De opdracht:

Daphne, kun jij een bruidsboeket maken met mijn lievelingsbloemen en bloemen die mijn herinneren aan specifieke momenten uit ons leven en kun jij ervoor zorgen dat ik ze kan laten hangen als een “soort riem” aan mijn bruidsjurk. Ik draag namelijk ook een bruidsboeket, maar wil perse bloemen van jou die na onze dag nog steeds mooi blijven!

Welke Viltbloeiers maken dit boeket compleet?

Dit bijzondere boeket heeft naast Viltbloeiers die ik al in mijn assortiment had ook een aantal bloemen die ik speciaal voor Liene heb ontworpen. De gouden regen, de nerine en de open tulp had ik nog niet eerder gemaakt, de clematis, vergeet-me-nietjes, eucalyptusblad, gloriosa en craspedia al wel.
De bloemen zijn vast gemaakt aan een zachtgroen viltsnoer en heeft twee lengtes. De bloemen blijven op hun plek en zijn precies zo geschikt dat ze goed te zien zijn tijdens het dragen.

Het boeket is een soort watervalboeket omdat alle bloemen hangen, echter je kunt ze niet vast houden, want ze hebben geen stelen doordat ze aan de “riem” vast gezet zijn.

Liene had een wens, trouwen zoals zij dat wilde, met bloemen op haar gele schoenen en een speciaal boeket Viltbloemen.
Deze bijzondere foto maakte Liene zelf!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email