viltbloeiers op de Vt wonen en design beurs

Viltbloeiers op de VT wonen en Design beurs boven de tafels in het Holland restaurant in de RAI.

"Wat een prachtige en bijzondere bloemen maakt Daphne. We zijn heel blij dat ze het restaurant heeft gestyled tijdens de VT wonen Beurs."

De Viltbloemist op de woonbeurs

Heel veel bloemen om op te hangen

Gebruik maken van bloemen is natuurlijk een prachtig idee om een restaurant meer kleur en sfeer te geven. Maar Marie-Gon – stylist bij VT Wonen – heeft een nog beter plan. Zij wil heel graag Viltbloeiers voor in het Holland Restaurant in de RAI net boven aan de trappen bij de ingang. Lees hier meer over in de blogs die ik geschreven heb over deze toffe samenwerking.

Wat kon ik voor de VT wonen beurs betekenen?

Viltbloeiers zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Als je bloemen wilt huren voor jouw bedrijf, evenement of beurs heb je heel veel keuze. Soms misschien wel teveel keuze…. Daarom overleggen we met elkaar welke bloemen jij graag wilt voor jouw event, bedrijf, bruiloft of beurs. Welke soorten, welke kleuren. Natuurlijk bespreken we ook hoe je de viltbloeiers wilt gaan gebruiken.

Wil je een boeket viltbloeiers?

Viltbloeiers als boeket geven een rijke uitstraling aan iedere plek die jij extra wilt uitlichten. Op de bar, bij je kassa, op de leestafel in je restaurant of bv bij je receptie. Je gasten zullen zich verwonderen over de details van de bloemen en de sprankelende kleuren.
En jij? Jij bent verzekert van een bos bloemen die prachtig blijven! Je hoeft geen water te geven, niet bezorgd te zijn dat bloemen verwelken of klanten stuifmeel vlekken in hun kleding krijgen. Super handig.

Wil je heel veel losse bloemen om op te hangen?

Losse Viltbloeiers zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes. Door ze allemaal hun eigen podium te geven en op te hangen, zie je ze vanuit een heel ander perspectief. Ze stralen vrolijkheid uit en deze manier van bloem-gebruik blijft ook een luchtige uitstraling hebben.

Heb je een ander bloemrijk idee?

Natuurlijk is er nog heel veel meer te bedenken als bloemdecoraties.

  • Kleine vaasjes met een strakke gerbera (of andere viltbloeier) in de kleur van je huisstijl.
  • Een grote bloeminstallatie boven een eettafel
  • Verschillende boeketten om een bruiloft mee aan te kleden
  • Tijdelijke Kerstdecoratie
  • en nog veel meer

“Heel veel keuze is natuurlijk heel fijn, maar ook best ingewikkeld, gelukkig weet Daphne precies de juiste vragen te stellen en zijn we samen tot een prachtige bloemrijke oplossinig gekomen. ”

Het huren of aanschaffen van Viltbloeiers

Het is mogelijk om Viltbloeiers te huren voor een korte of langere periode. Reken op een maand voorbereidingstijd voor grote boeketten. De bloemen zijn in de  meeste gevallen namelijk niet op voorraad, omdat we samen bekijken welke soorten en kleuren het beste bij jouw wensen, uitstraling en huisstijl passen.

Prijzen op aanvraag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte!

wil jij viltbloeiers voor jouw event of beurs?

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden, zowel huur als aanschaf?
Ik denk graag met je mee. Neem contact met me op en ik beantwoord al je vragen geheel vrijblijvend.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!