handwerken zonder grenzen april 2019

Een 6 pagina-spread in de handwerken zonder grenzen. De Viltbloeiers van de Viltbloemist uitgelicht en bijzonder vast gelegd.

De Viltbloemist in de handwerken zonder grenzen

Wat een bijzondere samenwerking! Jessica Scheffer, de hoofdredacteur van dit unieke handwerkmagazine benaderde mij, omdat ze me gezien had bij Creative Life. Ze vond mijn bloemen zo prachtig dat ze ze heel graag een podium wilde geven in haar blad. Dat klonk me als muziek in mijn oren natuurlijk.

En nu staat de Viltbloemist op maar liefst 6 (!) pagina’s in nummer 212, het meinummer van 2019. En zelfs op de voorkant! Hoe gaaf is dat.

Met uniek patroon speciaal voor de lezers

In dit nummer heb ik een gratis patroon toegevoegd om een madeliefje te maken. Speciaal voor de lezers van dit blad. Wil jij ook graag het madeliefjes leren maken koop dan dit magazine of kijk in de bieb naar dit exemplaar uit 2019!

“De viltbloemist op de cover, ik deed een vreugdedansje toen ik zag dat het er zo mooi uit zou komen te zien”

OP de knit en knot beurs

Het tijdschrift stond ook op de knit en knot beurs die in Tilburg gehouden wordt 1 maal per jaar. En ik mocht een paar uurtjes langs komen om te vertellen over mijn werk als Viltbloemist, om voorbeelden te laten zien en om gezellig te kletsen met alle creatieve mensen die aan het shoppen waren. Super leuk dat er ook een aantal mensen zo enthousiast waren dat ze meteen een workshop hebben geboekt of een Bloem-Box hebben aangeschaft.

Hieronder zie je de pagina’s uit het nummer waar ik in sta. Waarschijnlijk net wat te klein om te lezen maar je kunt dit nummer ook los kopen als ze op een beurs staan. Via de website van Handwerken zonder grenzen kun je zien, op welke beurs je het magazine nog kunt tegen komen!

 

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!