handwerken zonder grenzen

handwerken zonder grenzen april 2019

De Viltbloemist in de handwerken zonder grenzen

Wat een bijzondere samenwerking! Jessica Scheffer, de hoofdredacteur van dit unieke handwerkmagazine benaderde mij, omdat ze me gezien had bij Creative Life. Ze vond mijn bloemen zo prachtig dat ze ze heel graag een podium wilde geven in haar blad. Dat klonk me als muziek in mijn oren natuurlijk.

En nu staat de Viltbloemist op maar liefst 6 (!) pagina’s in nummer 212, het meinummer van 2019. En zelfs op de voorkant! Hoe gaaf is dat.

Met uniek patroon speciaal voor de lezers

In dit nummer heb ik een gratis patroon toegevoegd om een madeliefje te maken. Speciaal voor de lezers van dit blad. Wil jij ook graag het madeliefjes leren maken dan heb je nu dus twee keuzes. Je koopt een los nummer van dit blad, dat kan tijdens beurzen en op de website of je koopt de Bloem-Box Madeliefjes in de webshop. Met de Bloem-Box heb je meteen het materiaal erbij dat je nodig hebt. Dat zit natuurlijk niet bij het magazine erbij.

“De viltbloemist op de cover, ik deed een vreugdedansje toen ik zag dat het er zo mooi uit zou komen te zien”

Daphne

OP de knit en knot beurs

Het tijdschrift stond ook op de knit en knot beurs die in Tilburg gehouden wordt 1 maal per jaar. En ik mocht een paar uurtjes langs komen om te vertellen over mijn werk als Viltbloemist, om voorbeelden te laten zien en om gezellig te kletsen met alle creatieve mensen die aan het shoppen waren. Super leuk dat er ook een aantal mensen zo enthousiast waren dat ze meteen een workshop hebben geboekt of een Bloem-Box hebben aangeschaft.

Hieronder zie je de pagina’s uit het nummer waar ik in sta. Waarschijnlijk net wat te klein om te lezen maar je kunt dit nummer ook los kopen als ze op een beurs staan. Via de website van Handwerken zonder grenzen kun je zien, op welke beurs je het magazine nog kunt tegen komen!

 

Liefs,

Daphne

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws van de Viltbloemist in je inbox.

DELEN

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll naar top
Malcare WordPress Security