Creative life, van viltbloem naar bloeiend bedrijf

Creative life, van viltbloem naar bloeiend bedrijf, hoe doe je dat? Als Viltbloemist was ik dit jaar niet aanwezig in een stand maar wel als spreker. Hoe dat ging en wat ik te vertellen had lees je in deze blog!…

Dit jaar (2023) kon ik niet aanwezig zijn tijdens Creative life. Een beetje omdat ik dacht dat het vorig jaar de laatste editie was én omdat ik het ook razend druk had in oktober. En ineens nam Jori Janssen de organisatie over en zette zomaar een geweldige editie neer!
En om er toch een beetje bij te kunnen zijn, werd ik gevraagd om een praatje te houden over hoe mijn bedrijf is ontstaan.
Hoe dat ging lees en zie je in deze blog:

Gewoon mezelf of super professioneel?

Oke een praatje houden, dat kan ik heel goed, ik ben niet nerveus van te voren, ik vind praten voor groepen mensen gewoon ontzettend leuk! Tijdens mijn werk in de zorg was ik regelmatig spreker voor 50-100 mensen. Zit er structuur in? Heb ik een gelikte presentatie? Toen wel nu doe ik dat anders…

Ik ben Daphne en ik vertel jou wat ik graag met je wil delen, in al mijn enthousiasme en met mijn stuiterende energie. Leer je er wat van? Geen idee, ik denk van wel, vooral dat jezelf zijn en blijven het mooiste en beste recept is voor een bloeiend bedrijf!

En weet je als jij vragen hebt, stel ze gerust. Ik sta open voor vragen, omdat ik het belangrijk vind dat de wereld mooier wordt en ik geloof dat ik daaraan bijdraag als ik open en liefdevol de ander benader en heel benaderbaar ben. Ik doe niet aan “zoek het zelf maar uit, dat moest ik ook doen”….
Ik kies ervoor om ieder mens liefdevol te woord te staan!

Je vindt mijn verhaal hier in deze video, neem er even de tijd voor, het duurt ongeveer 20 minuten en het komt recht uit mijn hart!

Dit is niet de speech tijdens Creative life, maar mijn oefening vanuit mijn atelier en het ging zo fijn dat ik het daarom graag deel met jou!

Wil je er iets over kwijt, heb je vragen, neem contact op via Daphne@viltbloemist.nl

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!