Bijzonder boeket in louvre vaas

Kun jij een boeket Viltbloeiers maken dat lijkt op de foto die ik je gestuurd heb?

Bijzonder boeket in louvre vaas

Speciaal ontwerp op aanvraag

Bregje Lemmens heeft mij gevraagd of ik een boeket wilde maken dat leek op een foto die ze me stuurde. Een groots boeket in een donkere Barok stijl in een Louvre vaas. Een groots, vol en hoog boeket wat een weelderige en luxe sfeer uitstraalde. (zie de foto rechts onder deze tekst)
Ik heb voor dit boeket een Trompetbloem ontworpen (die hangen rechts onderin het boeket), speciale Bessentakken én prachtige groots blad.
Dit vind ik echt het allerleukste om te doen, bloemen ontwerpen en een boeket zo schikken – dat het klopt bij de vraag van de klant – op speciaal verzoek.
Een boeket dat lijkt op een foto.

inspiratie foto en de fotoshoot opstelling

Bregje zit op het Lucas College in Eindhoven en daar heb ik het boeket afgegeven. Gezellig op de fiets met het boeket in de fietskrat. Dat kan prima met Viltbloeiers mits het niet regent…
Ik heb meteen een stukje van de school kunnen zien. Wat een creatieve plek is dat! Wat een fijn gebouw met zoveel mogelijkheden. Leuk om een keer binnen te kunnen kijken. Dezelfde dag kon ik het boeket in de middag weer ophalen en het staat nu nog in mijn atelier om te bekijken.
Dus mocht je een keer in de buurt zijn….

“Dank je wel dat je dit boeket wilde maken voor mij, de docenten waren ook onder de indruk en ik heb een goed cijfer gekregen”

Heb jij een geweldige vaas, een tof idee voor een shoot, een wens voor een nieuw ontwerp Viltbloeiers of heb je en foto van een bruidsboeket of lievelingsboeket, stuur me een mail en ik ga ervoor zorgen dat jouw boeket een echte eyecatcher gaat zijn!

 

Liefs,

Daphne

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!