Bijzonder boeket in louvre vaas

Soort Boeket:

Los geschikt boeket

Maat:

Large
Een speciaal boeket op verzoek met nieuwe Viltbloeiers die ik speciaal ontworpen heb. Prachtig op de foto gezet door Shootsbybregje.

Speciaal ontwerp op aanvraag

Bregje Lemmens heeft mij gevraagd of ik een boeket wilde maken dat leek op een foto die ze me stuurde. Een groots boeket in een donkere Barok stijl in een Louvre vaas. Een groots, vol en hoog boeket wat een weelderige en luxe sfeer uitstraalde. (zie de foto rechts onder deze tekst)
Ik heb voor dit boeket een Trompetbloem ontworpen (die hangen rechts onderin het boeket), speciale Bessentakken én prachtige groots blad.
Dit vind ik echt het allerleukste om te doen, bloemen ontwerpen en een boeket zo schikken – dat het klopt bij de vraag van de klant – op speciaal verzoek.
Een boeket dat lijkt op een foto.

inspiratie foto en de fotoshoot opstelling

Bijzonder boeket in louvre vaas
Bijzonder boeket in louvre vaas

Bregje zit op het Lucas College in Eindhoven en daar heb ik het boeket afgegeven. Gezellig op de fiets met het boeket in de fietskrat. Dat kan prima met Viltbloeiers mits het niet regent…
Ik heb meteen een stukje van de school kunnen zien. Wat een creatieve plek is dat! Wat een fijn gebouw met zoveel mogelijkheden. Leuk om een keer binnen te kunnen kijken. Dezelfde dag kon ik het boeket in de middag weer ophalen en het staat nu nog in mijn atelier om te bekijken.
Dus mocht je een keer in de buurt zijn….
Wil je meer weten over Bregje en haar werk?

“Dank je wel dat je dit boeket wilde maken voor mij, de docenten waren ook onder de indruk en ik heb een goed cijfer gekregen”

Bregje

Heb jij een geweldige vaas, een tof idee voor een shoot, een wens voor een nieuw ontwerp Viltbloeiers of heb je en foto van een bruidsboeket of lievelingsboeket, stuur me een mail en ik ga ervoor zorgen dat jouw boeket een echte eyecatcher gaat zijn!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring