Jouw Bruidsboeket nagemaakt met Viltbloeiers

De mooiste oplossing voor verdorde bloemen: Viltbloeiers

Boeket laten namaken in Viltbloeiers

““Lieve Daphne, bedankt voor de mooie bloemen en wellicht tot ziens! De viltbloeiers zorgen iedere dag voor een blij sprongetje in mijn hart! ””

jouw bruidsboeket in viltbloeiers?

Had jij mijn blog over het bruidsboeket van Merel toevallig gelezen?  Je leest daar het persoonlijke verhaal van Merel. Waarom ze haar bruidsboeket nagemaakt wilde hebben van Viltbloeiers, wat ze van het eindresultaat vond en nog veel meer.
In dit verhaal neem ik je mee wat er nodig is om een boeket mooi te kunnen namaken in Viltbloeiers en kun je mij om meer informatie vragen als je dat zou willen.

“Zo fijn dat ik én mijn lievelingsbloemen én de mijn lievelingskleur kan realiseren in 1 boeket!”

Bruidsboeket laten namaken

Hoe gaat dat in zijn werk, een bruidsboeket van echte bloemen laten namaken door de Viltbloemist?
Het fijnste is als we een afspraak kunnen maken samen in mijn atelier, waarbij we jullie trouwfoto’s bekijken waarop je bruidsboeket goed te zien is. Op deze foto’s kunnen we samen ontdekken welke soorten bloemen er gebruikt zijn, welke kleuren deze bloemen hebben en welke kleuren vilt hier het beste bij in de buurt komen. Het is fijn als je misschien aan je bloemist een lijst kunt vragen met de bloemen die gebruikt zijn. Ik weet heel veel bloemen bij naam, maar er zitten er altijd wel een paar tussen, die ik niet ken. Het is belangrijk dat we de bloemen bij naam kunnen opzoeken, zodat ik ze – indien ik ze nog niet als Viltbloeier heb gemaakt – kan googelen en er een mooi ontwerp voor kan maken.

Samen bepalen we de hoeveelheid bloemen, die we gebruiken in je boeket. Welke bloemen een speciale betekenis hebben voor je en er zeker in moeten. Daarnaast bekijk ik de structuur van het boeket. Het is namelijk niet perse nodig dat je alle bloemen in precies dezelfde hoeveelheid hoeft te gebruiken in jouw boeket van Viltbloeiers.

Het boeket van Merel is bijvoorbeeld minder groot als haar trouwboeket was, maar door de juiste soorten bloemen te kiezen en door het boeket zo te schikken dat je de eye-catchers op de juiste plek ziet, geeft het boeket viltbloeiers precies jouw bruidsboeket gevoel.

Meer boeketten die ik gemaakt heb kun je zien op de pagina bruidsbloemen! Hieronder nog een mooi voorbeeld van een nagemaakt bruidsboeket. Ida is getrouwd met een prachtig wit bruidsboeket met calla’s.

Wil jij jouw Trouwboeket laten namaken?

Ik ontvang graag meer informatie. Het lijkt mij zo bijzonder om mijn bruidsboeket in Viltbloeiers te hebben en voor altijd te kunnen bewaren.

Contactformulier bruidsbloemen

Leuk dat je interesse hebt in mijn viltbloeiers! Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je zo snel mogelijk terug met gerichte informatie.

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!