Trouwboeket laten namaken, kan dat?

Soort Boeket:

Nagemaakt van echte bloemen

Maat:

Medium
Jouw bruidsboeket laten namaken in Viltbloeiers? Jouw bruidsboeket is uniek, houdbaar en natuurgetrouw. Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag.

Ik ben getrouwd met echte bloemen, maar wil een tastbare herinnering!

Merel stuurde me een mail met de vraag of ik haar bruidsboeket kon namaken in Viltbloeiers. Zij was 5 jaar geleden getrouwd en wilde dolgraag haar boeket terug zien als herinnering aan haar mooiste dag. Ze kwam helemaal uit Rotterdam naar mijn atelier om samen de soorten bloemen te bespreken die in haar boeket zaten. Ook de kleuren vilt konden we samen uitkiezen. Gelukkig had Merel een lijst met bloemen van haar bloemiste meegekregen en had ze hele mooie trouwfoto’s waarop haar boeket goed te zien was.

Welke viltbloeiers kiezen we voor dit bruidsboeket

In het boeket van Merel zitten Rozen, Fresia’s, Dahlia’s, anjers, Sint Janskruid, een Celosia, Tulpen, Aspergusgras en een Papaverbol. Ook een uitgebloeide kleine Zonnebloem, een Rudbekia en een Solidago kun je terug vinden in het boeket.
Ik heb lang niet alle bloemen uit dit boeket al eerder gemaakt en ik kan je zeggen dit vind ik het allerleukste om te doen! Uitzoeken via de foto’s hoe de bloemen eruit zagen, maar ook de bloemen opzoeken op internet, zodat ik echt de Viltbloeiers zo natuurgetrouw als mogelijk kon namaken.

Bruidsbloemen
Boeket laten namaken in Viltbloeiers

“Lieve Daphne, bedankt voor de mooie bloemen en wellicht tot ziens! De viltbloeiers zorgen iedere dag voor een blij sprongetje in mijn hart! ”

Merel

De nieuwe viltbloeiers

Voor dit prachtige bruidsboeket vol viltbloeiers heb ik een tulp mogen maken. Een tulp is een soort “achilleshiel” voor mij. Ik heb er al zoveel gemaakt en geen enkele tulp was gelukt in mijn ogen. Gelukkig had ik ineens de juiste vorm te pakken en heb ik twee prachtige tulpen kunnen maken. Hieronder zie je de gele tulp op de middelste foto. De foto links is een Sandersonia en de foto rechts is een Solidago, een soort Guldenroede. In de mand zie je ook nog een kleine uitgebloeide zonnebloem, die was ook super leuk om te maken. Fijn om binnenkort de nieuwe bloemen op mijn website te kunnen zetten, zodat jij ze ook kunt kiezen om jouw boeket mee te schikken.

sandersonia
Boeket laten namaken in Viltbloeiers

Super lieve woorden van Merel

Merel schreef: Mijn beste vriendin heeft na haar bruiloft haar boeket in vilt laten namaken. Dat vond ik zo ontzettend leuk, dat ik (inmiddels 5 jaar na ons huwelijk) ook op zoek ging naar bloemen van vilt…
Zo kwam ik bij de viltbloemist terecht!
De samenwerking met Daphne is super, ze denkt mee en heeft er voor gezorgd dat het boeket een succes is geworden. We hebben een keer afgesproken in het atelier, wat ik fijn vond, omdat je dan toch een goed beeld krijgt van wat ze kan en wat je zelf voor ogen hebt. Via de app hebben we het prettigste en snelst contact gehad. Het was heel leuk om af en toe een bericht te ontvangen van weer een bloem wat klaar was uit het boeket.

Het eindresultaat is fantastisch geworden! Een mooie replica van ons originele boeket! Ik ben heel blij dat ik het heb laten maken. Een boeket van vilt is natuurlijk wat kostbaar, maar zeer duurzaam, het gaat jaren mee! Ik vind het heel leuk dat ik nu mijn eigen boeket, waar ik toentertijd zo trots op was, voor altijd in mijn kast kan bewonderen!

Boeket laten namaken in Viltbloeiers
Boeket laten namaken in Viltbloeiers

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

In dit boeket:

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring