Jouw bruidsboeket met echte bloemen nagemaakt van Viltbloeiers.

De Viltbloemist maakt jouw boeket van echte bloemen na met Viltbloeiers, zodat jouw boeket voor altijd een mooie herinnering blijft aan jullie trouwdag!

“Lieve Daphne, bedankt voor de mooie bloemen en wellicht tot ziens! De viltbloeiers zorgen iedere dag voor een blij sprongetje in mijn hart! ”

Merel

Ben jij met echte bloemen getrouwd?

Had jij mijn blog over het bruidsboeket van Merel toevallig gelezen?  Je leest daar het persoonlijke verhaal van Merel. Waarom ze haar bruidsboeket nagemaakt wilde hebben van Viltbloeiers, wat ze van het eindresultaat vond en nog veel meer.
In dit verhaal neem ik je mee wat er nodig is om een boeket mooi te kunnen namaken in Viltbloeiers en kun je mij om meer informatie vragen als je dat zou willen.

“Zo fijn dat ik én mijn lievelingsbloemen én de mijn lievelingskleur kan realiseren in 1 boeket!”

Bruidsboeket met Vilten Bloemen nagemaakt van Bruidsboeket met echte bloemen

Hoe kan ik mijn Bruidsboeket laten namaken bij de Viltbloemist?

Hoe gaat dat in zijn werk, een bruidsboeket van echte bloemen laten namaken door de Viltbloemist?
Het fijnste is als we een afspraak kunnen maken samen in mijn atelier, waarbij we jullie trouwfoto’s bekijken waarop je bruidsboeket goed te zien is. Op deze foto’s kunnen we samen ontdekken welke soorten bloemen er gebruikt zijn, welke kleuren deze bloemen hebben en welke kleuren vilt hier het beste bij in de buurt komen. Het is fijn als je misschien aan je bloemist een lijst kunt vragen met de bloemen die gebruikt zijn. Ik weet heel veel bloemen bij naam, maar er zitten er altijd wel een paar tussen, die ik niet ken. Het is belangrijk dat we de bloemen bij naam kunnen opzoeken, zodat ik ze – indien ik ze nog niet als Viltbloeier heb gemaakt – kan googelen en er een mooi ontwerp voor kan maken.

Samen bepalen we de hoeveelheid bloemen, die we gebruiken in je boeket. Welke bloemen een speciale betekenis hebben voor je en er zeker in moeten. Daarnaast bekijk ik de structuur van het boeket. Het is namelijk niet perse nodig dat je alle bloemen in precies dezelfde hoeveelheid hoeft te gebruiken in jouw boeket van Viltbloeiers.

Het boeket van Merel is bijvoorbeeld minder groot als haar trouwboeket was, maar door de juiste soorten bloemen te kiezen en door het boeket zo te schikken dat je de eye-catchers op de juiste plek ziet, geeft het boeket viltbloeiers precies jouw bruidsboeket gevoel.

Nagemaakt boeket met witte bloemen van Ida!

Hieronder nog een mooi voorbeeld van een nagemaakt bruidsboeket. Ida is getrouwd met een prachtig wit bruidsboeket met Calla’s, ereprijs, roosjes in knop en open, eucalyptusblad langwerpig en witte Sint Janskruid en schermbloemen..

Wil jij jouw Trouwboeket laten namaken?

Vraag me vooral naar de mogelijkheden. Mocht je beeldmateriaal hebben dan kan ik je een indicatie geven qua prijs. Een nagemaakt boeket ligt qua prijs vaak tussen een Medium en een Large boeket in. Meer over prijzen kun je vinden als je op deze link klikt!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email