Bruidsboeket liefdevol wit

Bruidsboeket, ringbloem en corsages

""De samenwerking met Daphne was geweldig, we kregen enorm veel complimenten over de bloemen en we hebben ook nog een prachtige herinnering. Kortom: top!""

liefdevol wit

De mooiste dag van je leven

Niets is fijner om te doen dan in gesprek gaan met twee mensen die van elkaar houden en trouwplannen hebben.  Twee mensen die zich met elkaar willen verbinden tot in de lengte van dagen en dan ook nog eens kiezen voor bloemen van de Viltbloemist.

Zo ook Kim en Rick, samen wilden ze er zeker van zijn dat hun bruidsbloemen veel langer mooi bleven dan traditionele bruidsboeketten. Ze wilden graag bloemen die pasten bij hun idee over een trouwdag. Bij hun ideeën over zachtheid, kleur en soort bloemen.

Kies voor bloemen die bij je passen.

De bloemen van een bruidsboeket zijn – bijna – net zo belangrijk als je bruidsjurk. De bloemen mogen in het oog springen, mogen aanwezig zijn, maar natuurlijk niet de aandacht van jou wegnemen.

Bij een bezoek aan de Viltbloemist zorgen we er samen voor dat jij straalt tijdens jullie trouwdag en dat de bruidsbloemen precies passen bij wat jullie voor ogen hebben.

Ik ben verliefd op deze geweldige foto, ze geeft onze dag precies weer zoals ze was

Een dag om nooit te vergeten

Kim en Rick kozen niet alleen voor een bruidsboeket, maar ook voor liefdevolle cadeautjes om om uit te delen aan hun gasten. Ze hebben gekozen om corsages te laten maken van dezelfde bloem, in dezelfde kleur en die aan hun gasten te geven aan het begin van hun dag.

Zo konden ze iedereen een warm welkom geven en voelden de gasten zich gewaardeerd. De corsages hadden een corsagemagneet zodat er geen gaatjes in de zorgvuldig uitgekozen kleding kon ontstaan.

Een waardevol aandenken.

Wil je meer weten over bruidsbloemen van de Viltbloemist?

Op mijn inspiratiepagina zie je een selectie van de bruidsboeketten die ik gemaakt hebt. Wil je meer weten of zelf een bruidsboeket laten maken neem dan contact met me op via de knop hieronder.

Contactformulier bruidsbloemen

Leuk dat je interesse hebt in mijn viltbloeiers! Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je zo snel mogelijk terug met gerichte informatie.

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!