De bruiloft van Kim en Rick

“De samenwerking met Daphne was geweldig, we kregen enorm veel complimenten over de bloemen en we hebben ook nog een prachtige herinnering. Kortom: top!”

“De samenwerking met Daphne was geweldig, we kregen enorm veel complimenten over de bloemen en we hebben ook nog een prachtige herinnering. Kortom: top!”

Kim en Rick

De mooiste dag van je leven

Niets is fijner om te doen dan in gesprek gaan met twee mensen die van elkaar houden en trouwplannen hebben.  Twee mensen die zich met elkaar willen verbinden tot in de lengte van dagen en dan ook nog eens kiezen voor bloemen van de Viltbloemist.

Zo ook Kim en Rick, samen wilden ze er zeker van zijn dat hun bruidsbloemen veel langer mooi bleven dan traditionele bruidsboeketten. Ze wilden graag bloemen die pasten bij hun idee over een trouwdag. Bij hun ideeën over zachtheid, kleur en soort bloemen.

Kies voor bloemen die bij je passen.

De bloemen van een bruidsboeket zijn – bijna – net zo belangrijk als je bruidsjurk. De bloemen mogen in het oog springen, mogen aanwezig zijn, maar natuurlijk niet de aandacht van jou wegnemen.

Bij een bezoek aan de Viltbloemist zorgen we er samen voor dat jij straalt tijdens jullie trouwdag en dat de bruidsbloemen precies passen bij wat jullie voor ogen hebben.

Bruidsbloemen

Ik ben verliefd op deze geweldige foto, ze geeft onze dag precies weer zoals ze was

Kim

Een dag om nooit te vergeten

Kim en Rick kozen niet alleen voor een bruidsboeket, maar ook voor liefdevolle cadeautjes om om uit te delen aan hun gasten. Ze hebben gekozen om corsages te laten maken van dezelfde bloem, in dezelfde kleur en die aan hun gasten te geven aan het begin van hun dag. Helaas was ik in 2019 nog niet zo georganiseerd als nu en heb ik daar geen foto’s van gemaakt om jou te laten zien. Super jammer!

Zo konden ze iedereen een warm welkom geven en voelden de gasten zich gewaardeerd. De corsages hadden een corsagemagneet zodat er geen gaatjes in de zorgvuldig uitgekozen kleding kon ontstaan.

Een waardevol aandenken.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!