Bijzondere highlights uit het boek Viltbloemen

In deze blog deel ik de mooiste highlights van het boek “Viltbloemen” met je zodat ik je wellicht nog enthousiaster kan maken om het boek te shoppen in de webshop!

Het boek is geschreven en is nu te koop in de webshop! En het zal je niet verbazen dat ik apetrots ben op dit boek. Het hele proces van idee tot het tastbare product heeft een jaar geduurd (hoe dat ging lees je hier)
En nu ik het boek in mijn handen heb is het nog mooier.

In deze blog deel ik de mooiste highlights met je zodat ik je wellicht nog enthousiaster kan maken om het boek te shoppen in de webshop!

Highlight 1: materialen en tools

In het hoofdstuk materialen en gereedschappen leg ik je haarfijn uit welke materialen ik allemaal gebruik voor het maken van mijn bloemen én welke tools/ gereedschappen ik het fijnste vind. Immers zonder goed gereedschap en zonder de mooiste materialen kun je eigenlijk geen Viltbloeiers maken.
Waarom niet? Dat lees je in mijn blog 5 tips om de mooiste Viltbloeiers te maken. 

Achterin het boek heb ik ook nog een lijst met verkoopadressen toegevoegd zodat je heel gemakkelijk je voorraad kunt aanvullen!

Highlight 2: Losse bloemen

In dit hoofdstuk leer je alle losse bloemen maken die in dit boek staan. Van Anemoon tot Magnolia en van Madeliefjes tot Laurierblad. Met duidelijke instructies in woord en beeld kun jij deze bloemen ook echt thuis maken!
De patronen en buigschema’s staan achterin het boek.
En heb je extra tips nodig dan kun je gebruik maken van de speciale QR-ode uit het boek die je toegang geeft tot een speciale pagina met videomateriaal om alles nog duidelijker te maken.

materiaal Viltbloemen maken
Boeket met witte bloemen

Highlight 3: Maak met de losse bloemen de mooiste (woon-) decoraties

Losse bloemen zijn prachtig, maar ze kunnen gebruiken om een boeket te maken of een corsage of een woonkrans is natuurlijk nog veel leuker! Daarom is highlight 3, het hoofdstuk met prachtige decoraties die je met deze bloemen kunt maken. Door meerdere bloemen van dezelfde soort te maken of meerdere soorten bloemen in andere kleuren stel je zelf een uniek boeket samen of een bijzondere corsage!

Liefs,

Daphne

Dat boek wil ik ook!!

Het eerste boek van de Viltbloemist vol patronen, uitleg en duidelijk beeldmateriaal.
Een prachtige basis om jouw nieuwe hobby mee te beginnen!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!