De 5 grote voordelen van de Viltbloemist-Bloemen-Academie

De 5 grote voordelen van de Viltbloemist-Bloemen-Academie. Online workshops Viltbloeiers maken vanuit je eigen huis en in je eigen tempo, inclusief helpdesk!

In deze Blog geef ik de 5 grote voordelen van het online workshops volgen in de Viltbloemist-bloemen-Academie. Ik vertel je ook welke Viltbloeiers je er kunt leren maken. Er komen een aantal mooie foto’s voorbij  van de inhoud en de uitstraling van de Academie en leg ik in het kort uit wat je kunt verwachten als je je inschrijft in de Academie.

De voordelen van de Viltbloemist-Bloemen-Academie:

 

1. Volg de workshop op jouw gekozen tijdstip

De Viltbloemist-Bloemen-Academie biedt ruimte en tijd om Viltbloeiers te maken in je eigen tijd, zonder tijdschema. De workshops kun je na aanschaf in de webshop meteen gaan volgen. Je hoeft niet te wachten! Geen haast, geen datum vast leggen in je agenda of vrij nemen voor een workshop. Gewoon meteen aan de slag.

2. aan de slag vanuit je eigen huis

Je hoeft voor de workshops niet naar Eindhoven te komen en je kunt dus in de geborgenheid van je eigen huis aan de slag. Met al jouw spullen, restjes wolvilt, lijmpistool en schaar maak jij jouw Viltbloeier(s) vanuit je woonkamer, werkruimte of in de tuin. Spullen netjes gerangschikt of alles door elkaar. Op je schoot of juist aan tafel. Het is aan jou! Geen reistijd, benzinekosten, even heerlijk tijd voor jezelf met de deur dicht.

3. De workshops zijn steeds opnieuw te bekijken.

De workshops zijn – eenmaal gekocht – tot 6 maanden na aanschaf te bekijken, zodat je ook later nog eens terug kunt kijken, hoe het ook al weer moest. Soms is een Viltbloeier best intensief of lastig om te maken in de workshoptijd die we hebben in Eindhoven. Dan kun je wel eens het gevoel hebben dat je sneller moet werken dan je zou willen. Maar in de Viltbloemist-Bloemen-Academie heb je alle tijd van de wereld. De workshops zijn namelijk steeds opnieuw te bekijken! Maak je na aankoop je eerste Viltbloeier en heb je een paar maanden later een bloem nodig om cadeau te geven, dan log je opnieuw in en maak je de Viltbloeier nog een keer!

4. speciale pagina met instructies, tips en inloggegevens

Eenmaal ingelogd krijg je toegang toe een speciale pagina. Op deze pagina vind je onder andere een kopje “veelgestelde vragen” met de antwoorden daarop. Ook kun je hier je inloggegevens terug vinden en eventueel wijzigen en is er een plek om extra instructievideo’s te bekijken over knippen, lijmen met een lijmpistool en meer.
Heb je een vraag die niet beantwoord is op deze pagina mag je altijd een mail sturen naar daphne@viltbloemist.nl.
In de Academie ben ik natuurlijk niet persoonlijk aanwezig, maar het lijkt bijna alsof het wel zo is, want ik geef je zeker binnen 24 uur antwoord als je een vraag stelt. En jij mag kiezen wat je het fijnste vindt! Via mail, whats-app of via instagram. Ik ben er bijna altijd, dus stel je vraag gerust.
Al is mijn ervaring dat ik tot nu toe nog geen vraag heb gehad en als feedback heb mogen ontvangen dat alles zo duidelijk is uitgelegd!

Wilde bloemen
Veldboeket Viltbloemist Academy

5. nieuwe workshops!

Je leert steeds nieuwe Viltbloeiers maken, zodat je uiteindelijk zelf een boeket kunt maken! Regelmatig komt er nieuw aanbod in de Academie zodat je jezelf steeds kunt verblijden met een nieuwe workshop!
In iedere workshop van de Viltbloemist-Bloemen-Academie leer je nieuwe Viltbloeiers maken. Soms is het een workshop waarin je 1 bloem leert maken (De Hibiscus) en soms leer je meerdere bloemen maken zoals bv bij de Wilde Bloemen. Voor jou zit er ook zeker een workshop bij die je wilt volgen.

Is de Viltbloemist-Bloemen-Academie iets voor jou?

Hou  jij van creatief bezig zijn? Wil je wel eens iets anders doen dan haken, puzzelen, stippen en/of handletteren? Heb jij alles al eens geprobeerd qua hobby’s en zoek je een nieuwe hobby? Dan zijn de online workshops van de Viltbloemist echt iets voor jou!

Wat is een Viltbloeier vraag je je misschien af? Viltbloeiers zijn bloemen gemaakt van wolvilt zo natuurgetrouw als mogelijk en qua ontwerp en uitvoering gecreëerd door de Viltbloemist. En deze Viltbloeiers kun je nu als online workshop volgen en dus leren maken!
Voorbeelden van Viltbloeiers zie je hier!
Je leert in iedere workshop andere Viltbloeiers maken. De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden te volgen.

De 5 grote voordelen van de Viltbloemist Academy
de Materialen-Box

Hoe ziet een workshop eruit in de Viltbloemist-Bloemen-Academie?

De Viltbloemist biedt jou de mooiste workshops aan van de bijzonderste Viltbloeiers. Bloemen die eenvoudig zijn uit te voeren, maar ook bloemen die wat lastiger zijn te maken. Alles uitgelegd met duidelijk videomateriaal, mooie patronen en printables, zodat je de bloemen later in het jaar ook nog eens opnieuw kunt maken.

De workshops zijn opgebouwd uit verschillende modules/ lessen. In die lessen is met behulp van tekst en videomateriaal uitgelegd hoe jij de bloemen kunt maken. Je krijgt een duidelijk patroonblad, uitleg over tools, materialen en benodigdheden. En wil je toch iets vragen dan kun je via email of DM via instagram alles vragen. Het antwoord volgt binnen 24 uur.

Zodra je je de workshop hebt aangeschaft in de webshop, kun je meteen aan de gang. Je schrijft je in bij de Viltbloemist-Bloemen-Academie en daar zie je tot welke workshop(s) jij toegang hebt. Eenvoudiger kan eigenlijk niet. Je kunt kiezen voor een workshop met of zonder Materialen-Box. In deze box zit alles wat je nodig hebt om de Viltbloeier(s) te kunnen maken van de betreffende workshop. Super makkelijk.

Wil jij meteen aan de slag, klik dan op deze link en zie welke Viltbloeiers er nu te leren zijn in de Viltbloemist-bloemen-Academie!

Welke Workshop zou jij willen maken?

Liefs,

Daphne

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws over workshops van de Viltbloemist in je inbox.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!