Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist

Boeketten voor Koningin Maxima en de 3 prinsessen

"Wat een prachtige bloemen, ik dacht even dat ze echt waren!"

Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist

“Daphne zou jij de boeketten voor Koningsdag 2021 willen maken?

Duurzame boeketten van wolvilt

Wat een bijzondere dag was Koningsdag 2021. Een “koninklijke kroon” op mijn werk. Ik wist dat de boeketten gedragen zouden gaan worden, maar dat ze uiteindelijk zo lang in beeld zouden zijn had ik nooit verwacht.

Na 4 weken kei hard gewerkt te hebben kon ik de bloemen brengen naar het HTC in Eindhoven. Prachtig om te zien hoe hard dar gewerkt werd door alle betrokkenen om er een groot feest van te maken.
Lokale ondernemers zijn gevraagd om hun werk te laten zien, te laten proeven of in te zetten om alles nog mooier te maken.

ineens zag ik de boeketten klaar staan op tv!

Ik zette de tv aan op 27 april en ik zag de boeketten in de erlenmeyers klaar staan voor Koningin Maxima en de 3 prinsessen. Dat moment zal ik nooit vergeten!

En toen de boeketten ook nog mee naar binnen gingen en op de tafel prachtig lagen te stralen heb ik echt even een traantje weg gepinkt.
Dank je wel Gemeente Eindhoven voor deze prachtige kans om Viltbloemen in de schijnwerpers te zetten en voor de goede samenwerking.

“Ik zag vilten bloemen en dacht, die zullen toch zeker wel van Daphne zijn? En ja ik lees het net op Instagram, ze zijn van jou! Wat een eer!!"

Heel veel reacties en lieve berichten

En zowel tijdens als na de uitzending bleven de reacties via alle kanalen toestromen. De boeketten hebben inmiddels een tweede leven gekregen bij 4 hele speciale Eindhovenaren die daarvoor genomineerd waren.

En wie weet wil Koningin Maxima wel een prachtig boeket Viltbloeiers voor haar 50e verjaardag.
Dromen mag toch?

Fotocredits: Twycer
In mijn Blog zie je de boeketten en lees je hoe ze gemaakt zijn.

Meer weten over de Viltbloemist?

Op mijn inspiratiepagina zie je een selectie van de mooiste boeketten Viltbloeiers die ik gemaakt hebt. Wil je meer weten of zelf een boeket laten maken neem dan contact met me op via de knop hieronder.

Vraag informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden, een prijsindicatie opvragen of wil je iets anders weten? Beantwoord de vragen hieronder, dan mail ik je binnen 48 uur terug met een passend antwoord. Alvast bedankt!

Ik gebruik de gegevens die je hier invult alleen om je meer informatie te sturen of je terug te mailen. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees meer in de privacy verklaring

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!