Margrietjes voor Margriet

Alle bloemen maak ik speciaal voor jou, met jou in mijn gedachten. Iedere bloem, ieder blaadje, ieder takje ontstaat als jij mij de opdracht hebt gegeven! Dat is de kracht van de Viltbloemist!

De opdracht:
Lieve Daphne, is het voor jou mogelijk om 50-75 margrietjes te maken voor mijn lieve tante. Zij ligt nu net in een hospice en – als het zover is – zouden we iedereen graag een Margrietje willen geven ter nagedachtenis aan Margriet!

Heb jij heel snel vilten bloemen nodig?

De dood overkomt ons en degene om ons heen, het is (bijna) nooit gepland als je ineens iemand gaat verliezen in je leven en als dat gebeurt dan wil je het liefst alles perfect geregeld hebben. Helaas moeten al die regel-dingen in Nederland binnen een week en dat is vaak een heel gedoe. Vooral het maken van keuzes in combinatie met je verdriet kost bakken met energie.
Als Viltbloemist kan ik je verdriet niet wegnemen, de regel-dingen niet overnemen maar wat ik wel kan is – in overleg – mooie bloemen voor jou maken.
Heel eerlijk, het lukt me niet om een heel rouwboeket te maken binnen 5 dagen, maar bij deze opdracht zat er een weekend tussen, waarin ik vrij was, dus kon ik extra tijd vrij maken om uiteindelijk 65 margrietjes te maken!

Waarom verkoop je geen kant en klaar boeketten?

Dat zou natuurlijk een oplossing kunnen zijn en ik heb dat een paar jaar geleden geprobeerd.
Maar weet je wat het is? Mijn kracht ligt in het feit dat ik alle bloemen echt speciaal voor jou maak, met jou in mijn gedachten. Iedere bloem, ieder blaadje, ieder takje ligt niet al klaar in een lade of staat in een emmer te wachten op jouw bestelling. Nee, iedere bloem ontstaat als jij mij de opdracht hebt gegeven!

Dat betekent super persoonlijke bloemen, met mijn liefde en energie die past bij jou en het moment.
Extra mooi en liefdevol toch? Dat is de kracht van de Viltbloemist.

Afhalen of versturen van rouwbloemen

Het spreekt voor zich dat als je de bloemen komt afhalen, ik nog een paar dagen extra heb om ze te kunnen maken! Versturen is daarnaast altijd een risico, het zou maar eens kwijt raken… (Gebeurt bijna nooit hoor, nu 1 x gebeurt in de 5 jaar dat ik onderneem)
Voel je welkom om jouw bestelling af te halen, mag in mijn atelier, maar ook thuis in de avond of in het weekend, dat is mijn persoonlijke benadering die ik jou heel graag wil aanbieden.

Nu rouwbloemen met een goed verhaal en vol liefde nodig?

Ik sta open voor al je vragen, ideeën en wensen, samen kunnen we de mooiste bloemen laten ontstaan die een prachtige herinnering blijven aan het verlies van iemand die je dierbaar is.
Wil je contact met me opnemen dan kan dat gemakkelijk via mijn contactformulier.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email