Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist

Speciaal voor koningsdag 2021 mocht de Viltbloemist watervalboeketten maken voor Koningin Maxima en de 3 prinsessen. Duurzame en unieke boeketten van wolvilt.

Boeketten voor Koningin Maxima en de 3 prinsessen

“Wat een prachtige bloemen, ik dacht even dat ze echt waren!”

Natasja

© Twycer / www.twycer.nl

“Daphne zou jij de boeketten voor Koningsdag 2021 willen maken?”

Gemeente Eindhoven

Duurzame boeketten van wolvilt

Wat een bijzondere dag was Koningsdag 2021. Een “koninklijke kroon” op mijn werk. Ik wist dat de boeketten gedragen zouden gaan worden, maar dat ze uiteindelijk zo lang in beeld zouden zijn had ik nooit verwacht.

Na 4 weken kei hard gewerkt te hebben kon ik de bloemen brengen naar het HTC in Eindhoven. Prachtig om te zien hoe hard daar gewerkt werd door alle betrokkenen om er een groot feest van te maken.
Lokale ondernemers zijn gevraagd om hun werk te laten zien, te laten proeven of in te zetten om alles nog mooier te maken.

Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist
Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist
Koningsdag 2021: Bloemen van de viltbloemist

Ineens zag ik de boeketten klaar staan op tv!

Ik zette de tv aan op 27 april en ik zag de boeketten in de erlenmeyers klaar staan voor Koningin Maxima en de 3 prinsessen. Dat moment zal ik nooit vergeten!

En toen de boeketten ook nog mee naar binnen gingen en op de tafel prachtig lagen te stralen heb ik echt even een traantje weg gepinkt.
Dank je wel Gemeente Eindhoven voor deze prachtige kans om Viltbloemen in de schijnwerpers te zetten en voor de goede samenwerking.

“Ik zag vilten bloemen en dacht, die zullen toch zeker wel van Daphne zijn? En ja ik lees het net op Instagram, ze zijn van jou! Wat een eer!!”

Volger Instagram

Heel veel reacties en lieve berichten

En zowel tijdens als na de uitzending bleven de reacties via alle kanalen toestromen. De boeketten hebben inmiddels een tweede leven gekregen bij 4 hele speciale Eindhovenaren die daarvoor genomineerd waren.

En wie weet wil Koningin Maxima wel een prachtig boeket Viltbloeiers voor haar 50e verjaardag.
Dromen mag toch?

Fotocredits: Twycer
In mijn Blog zie je de boeketten en lees je hoe ze gemaakt zijn.

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

In dit boeket:

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!