De Viltbloemist op de woonbeurs deel 1

De Viltbloemist op de woonbeurs. Een droom die uitkomt. Viltbloeiers in het grote restaurant in de RAI. Viltbloeiers in ‘n mega boeket in de businesslounge.

De viltbloemist naar de VT wonen en design beurs

Wauw, eind augustus werd ik benaderd door de Stylist van VT wonen; Marie-Gon! Of ik met mijn Viltbloeiers het grote restaurant in de RAI tijdens de Woonbeurs wilde stylen. En het zou ook tof zijn als ik nog een groot boeket zou kunnen maken voor in de business-lounge van Sanoma. Nou jullie begrijpen vast wel dat ik even met mezelf wilde knijpen of het wel echt waar was!

Jullie begrijpen vast ook dat ik daar niet lang over na hoefde te denken, natuurlijk wilde ik dat! Het zou heel hard werken worden de maand september aangezien de woonbeurs al van 1- 6 oktober zou plaats vinden, maar dat heb ik er graag voor over.
Wat is het plan?

Viltbloeiers in het Holland restaurant

Marie-Gon heeft een super plan voor het Holland Restaurant in de RAI net boven aan de trappen bij de ingang. Dit restaurant gaat ze omtoveren tot een bloemenrestaurant. De muur wordt in een prachtig Okergeel geverfd speciaal voor de woonbeurs. Op deze hippe wand komen de prachtige Bloemwerken van Werk aan de muur.
Boven de tafels komen frames waaraan ze heel graag de Viltbloeiers wilde hangen. Een bloem en een bladstengel per tafel met een paar mooie linten zou het bloemenrestaurant helemaal afmaken.

“Een droom komt uit; De Viltbloemist op de Woonbeurs, inmiddels omgedoopt tot de "VT wonen en design beurs”

atelier vol viltbloeiers

Gauw aan de slag dus met heel veel Viltbloeiers maken. Marie-Gon denkt zeker 60 bloemen en 60 bladvormen nodig te hebben. En dan natuurlijk nog heel veel bloemen voor het grote boeket voor de businesslounge. Gelukkig kon ik een groot boeket tijdelijk terug halen uit een winkel. Ik heb al die bloemen opnieuw kunnen gebruiken voor het mega boeket dat ik ging maken voor de businesslounge. Ik heb de mooie goudkleurige wijnkoeler van RICE mogen gebruiken uit de winkel van Hella. (deze is helaas gesloten sinds 2022)

Het schikken van zo’n groot boeket Viltbloeiers is ook leuk om te zien voor mijn volgers, dus ik dacht ik ga tijdens een instagram live het boeket schikken. Zo had ik meteen een informatief moment met mijn volgers en het boeket was klaar. Twee vliegen in 1 klap.

Volgende keer in mijn blog: Het inrichten van het restaurant tijdens de opbouw van de Beurs en de beurs zelf!

Liefs,

Daphne

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!