3 manieren om zelf te leren hoe je Viltbloemen kunt maken

Bloemen houden van mensen en jij houdt van bloemen! Natuurlijk kun je ze kopen in de bloemenwinkel maar je zou ze ook zelf kunnen maken! In deze blog geef  ik je als Viltbloemist 3 manieren hoe je dat zou kunnen aanpakken. 

Bloemen houden van mensen en jij houdt van bloemen! Natuurlijk kun je ze kopen in de bloemenwinkel maar je zou ze ook zelf kunnen maken! In deze blog geef  ik je als Viltbloemist 3 manieren hoe je dat zou kunnen aanpakken. 
Hoe kun jij Vilten bloemen leren maken?

Je boekt een online workshop

In de Viltbloemist-Bloemen-Academie leer je Viltbloemen maken en ik leer je alle kneepjes van het vak!
De online leeromgeving heeft duidelijke video’s waarbij je op mijn handen kijkt en me zo precies kunt nadoen. Je kunt de patronen downloaden en de benodigdheden terug vinden. En alle stappen zijn duidelijk omschreven zodat je zoal in woord als beeld de bloem die jij gekozen hebt leert maken.
Er is keuze uit meer dan 15 online workshops.  Een online workshop geeft je een jaar de tijd om de gekozen bloem(en) te leren maken. Welke is jouw favoriet?

Je koopt het boek: Viltbloemen, maak de mooiste bloemen van wolvilt

Het boek van de Viltbloemist heeft 144 pagina’s vol inspiratie. Het boek heeft 2 grote hoofdstukken waarin je losse bloemen leert maken én waarin je met deze losse bloemen prachtige (woon-) decoraties kunt gaan maken. Je kunt zelfs een Bruidsboeket maken met de bloemen uit dit boek!
Het boek is altijd van jou en kun je ten alle tijden erbij pakken om verder te gaan.

Workshop Clematis
Viltbloemist op instagram
workshops Viltbloemist Academy

Je komt een Viltbloeier maken tijdens een LIVE workshop

Als laatste optie – en dat vind ik zelf natuurlijk erg gezellig als je die kiest – kun je bij mij in het atelier een workshop volgen. Met een groepje van maximaal 6 personen leer je tijdens een workshop 1 Viltbloeier maken en leg ik je alle tips en tricks uit die ik als Viltbloemist met je kan delen! Je gaat met een prachtige bloem én vol inspiratie naar huis! Natuurlijk is er ruimte voor vragen, kun je materiaal en gereedschap inkopen en is er koffie/ thee en lekkers voor de inwendige mens!
Meer informatie en de workshopagenda vind je hier: LIVE workshops.

Dit boek wil ik ook!

Het eerste boek van de Viltbloemist vol patronen, uitleg en duidelijk beeldmateriaal.
Een prachtige basis om jouw nieuwe hobby mee te beginnen!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!