Live workshops

We gaan weer beginnen!

De eerste LIVE workshops zijn goed verlopen! Het was een feest om elkaar weer te zien! Met iets meer afstand maar met net zoveel gezelligheid hebben we prachtige bloemen gemaakt.
Lees voordat je een workshop koopt even goed de voorwaarden op de website.

Leer zelf vilten bloemen maken

Leer zelf Viltbloeiers maken met behulp van de handige patronen van de Viltbloemist. Blijvend Bijzondere Bloemen voor in je haar, voor een afscheid, een bruidsboeket of een mooie bos voor jezelf. 

Een workshop bij de Viltbloemist, hoe gaat dat?

De Exclusieve Viltbloeiers van de Viltbloemist zijn ook zelf te maken tijdens de workshops die ik een aantal keer per jaar organiseer. De workshops vinden plaats op een toffe locatie ergens in Eindhoven of dichtbij Eindhoven.

Je leert specifieke Viltbloeiers maken en je verlaat gegarandeerd na een ochtend, dag of avond met een creatief en geïnspireerd gevoel de workshop. En niet te vergeten met je eigen bloem(en). Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen. (Tenzij anders vermeld).

Wil je de handige tools zelf aanschaffen?

De Viltbloemist maakt tijdens de workshops gebruik van de fijnste materialen en tools.
Ivm Corona is een mega handig Lijmpistool inbegrepen in de workshop (tenzij anders vermeld). Een schaar neem je zelf mee of schaf je ook aan via deze link: Super Scherpe Schaar.

Algemene voorwaarden workshops

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij dus hou de website in de gaten. Of, veel makkelijker: meld  je hieronder aan, dan ontvang je nieuwe workshop-data rechtstreeks in je mailbox. De duur van de workshops en de bloemen die je leert maken, zijn afhankelijk van de workshop. Zie voor meer informatie de tekst per workshop.

Volgende data:

hier komen de nieuwe data tet staan.

Nieuws: Per 1-11 ga ik een eigen atelier huren in Plan B aan de hurksestraat 19 te Eindhoven. Daar ga ik halverwege november mijn workshops geven! Hou de nieuwsbrief in de gaten voor openingsacties en updates.

Als eerste op de hoogte zijn?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als ik een nieuwe workshop geef?
Meld je aan en je krijgt altijd als eerste de kans om mee te doen,
nog voordat de workshop online komt.

Ja ik wil op de hoogte blijven

Laat het mij weten als er een nieuwe workshop is,
zodat ik als eerste de kans heb om mee te doen.
Ik wil niks missen!