Hoepelboeket Hettie en Jelle

Prachtige foto’s van een bijzonder bruidspaar, een hoepelboeket met lievelingsbloemen dat nu na 4 jaar nog steeds net zo mooi en dierbaar is.

In 2018 ben ik Daphne gaan volgen omdat ik ten huwelijk was gevraagd en inspiratie voor onze bruiloft zocht. Daphne was op dat moment op vakantie in Zweden en had toevallig even WiFi toen we voor het eerst contact hadden. Ik vond het meteen gezellig en leuk.

Het hoepelboeket is nog net zo mooi als op de dag dat we het in Eindhoven op hebben gehaald.

Hettie en Jelle

De opdracht:

Hettie vertelt:
In eerste instantie was ons budget voor de bloemen niet zo hoog dat we voor een prachtig viltboeket konden kiezen. Maar Daphne en ik hielden contact en ze dacht steeds mee over mogelijkheden voor een viltboeket.
Uiteindelijk zijn we in februari 2019 afgereisd naar Eindhoven (we komen uit het noorden, dus we maakten er meteen een dagje uit van) om één en ander in het echt te bekijken. Daar werden we ‘s middags verwelkomd door Daphne bij haar atelier aan huis (ja, dat hebben wij nog mee mogen maken 😉). Het was zo gezellig en ontzettend leuk om helemaal bij het proces betrokken te worden. Dat doet Daphne echt ontzettend leuk.

Toen we eenmaal de bloemen en materialen hadden gezien wilden we niks anders meer. Het wordt met zoveel liefde door Daphne gemaakt, iets wat niet mag ontbreken bij een bruiloft natuurlijk.

Daphne is vervolgens voor ons aan de slag gegaan met een prachtig hoepelboeket met mijn lievelingsbloemen en in de kleuren van ons thema. Ook heeft ze nog een corsage voor Jelle gemaakt en voor onze daggasten vilten hartjes met magneet. Dat laatste waren dan geen bloemen, maar ook voor een uitstapje is Daphne wel te porren. Zo lief.

Trouwen in de zomer
Hoepelboeket met Vilten Bloemen

In april mochten we alles ophalen uit Eindhoven (je raadt het al, weer een dagje uit van gemaakt). Het resultaat was werkelijk prachtig! En probeer echte bloemen maar eens 4 maanden voor je bruiloft goed te houden, dat lukt met Viltbloeiers makkelijk! Geen zorgen en stress een dag voor de bruiloft.

Na 4 jaar zijn we nog steeds zo ontzettend blij met de blijvende herinnering aan onze trouwdag, het prachtige hoepelboeket en de corsage die Daphne voor ons gemaakt heeft. Het hoepelboeket is nog net zo mooi als op de dag dat we het in Eindhoven op hebben gehaald. Daphne is zo lief, betrokken en geduldig. We zouden zo weer voor Daphne kiezen!

Hettie en Jelle

Prachtige opdracht

Hier word ik als Viltbloemist zo blij van, een fijne review, mooie en liefdevolle woorden en zelfs na 4 jaar nog steeds blij met de mooie bloemen die ik voor hen gemaakt hebt.

Dank je wel Hettie en Jelle dat jullie voor mij gekozen hebben en zo’n lieve review geschreven hebben! Bijzonder dat we nog steeds contact hebben gehouden, waardeer ik enorm.

De fotograaf van deze bijzonder foto’s is Daniel Wenzel Fotografie, meer foto’s en maten en prijs van dit boeket vind je hier!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email