Gratis workshop Dille en kamille

Gratis workshop van de Viltbloemist in samenwerking met Dille en Kamille. Leer Kamille maken en een prachtige complimentenkrans. Ook in de Viltbloemist-Academie!

Ben jij dol op bloemen? Maar heb je misschien geen groene vingers of vind je bloemen zonde of niet duurzaam genoeg? Of ben je dol op bloemen maar zou je ze het liefst willen maken van prachtig materiaal en er heel lang van willen genieten?

In deze blog vertel ik je alles over mijn samenwerking met de leukste winkel van Nederland: De Dille en Kamille én ik geef zelfs een gratis workshop!

Hoe het begon

Soms valt er ineens een mail zo op mijn digitale deurmat waarvan ik denk: Huh is die aan mij gericht?
Ik zie mijzelf absoluut als bedrijf, maar als er een mail komt van mijn lievelingswinkel en dat ik dan gevraagd word om een workshop te maken voor op hun website, dan krijg ik toch echt kippenvel hoor!

Samen met Romy heb ik een super leuk gesprek gehad en ben ik gaan bekijken wat ik als workshop zou kunnen aanbieden met producten van mij en uit de winkel! Want dat is het mooie van deze workshops (het zijn er zelfs 2) dat je leert om Viltbloeiers te maken, maar ook dat je gebruik maakt van super leuke spullen uit de winkel. En even tussen jou en mij, door Corona en de nieuwe lockdown is de winkel dicht, maar alles is gewoon online te shoppen!!

Wat leer je in deze gratis workshop?

En nu ben jij natuurlijk super benieuwd wat je kunt leren maken!! Ik leer je Kamille bloempjes maken die je zowel in een vaasje kunt zetten, als aan een cadeautje kunt vast maken als leuke versiering, maar ze zijn ook nog eens leuk zonder steeltjes als strooibloempjes.
Update april 2023: De workshop staat alleen nog op youtube:
1. zelf kamille bloemen maken
2. Krans van viltbloemen maken

 

twee gratis workshops?

Jazeker, want toen ik eenmaal bezig was leek het me zo leuk om nog iets extra’s te doen met de kamille bloemen uit de eerste workshop. Ik heb voor de tweede workshop een prachtige krans gemaakt die je kunt gebruiken als Adventkrans (das nu een beetje laat, maar alvast voor volgend jaar), maar ze is ook super leuk als complimentenkrans en dat kunnen we nu mega hard gebruiken!
Ik zie dan voor me dat je iedere dag er een nieuw lief kaartje bij hangt met een mooi compliment voor een van je gezinsleden of dat hij vol met complimenten hangt en je er iedere dag een mag afhalen en aan iemand die je lief is mag geven… Dat mag jij dus ook zelf zijn 😉

Deze tweede workshop komt 23 december online, maar wil je nu alvast aan de slag met de Kamille en de Eucalyptus takken die ik laat zien in de workshop dan is er nog een mogelijkheid!

 

Speciale workshop in de Viltbloemist academie

Om alles bij elkaar te hebben en gemakkelijk te volgen én meteen je materiaal in huis te hebben (lees de voorwaarden in de shop), heb ik de workshop in de Viltbloemist-Bloemen-Academie geplaatst! In deze workshop vind je alles bij elkaar; benodigdheden, patroonblad, de Kamille bloemen, de Eucalyptus en de linken naar de workshops van Dille en Kamille.
De workshop is deze keer inclusief Viltbloemist-materiaal, zodat je jezelf of iemand anders een liefdevol cadeautje kan geven!

Shop jouw workshop hier!

“Hier ben ik echt aan toe, ff iets super leuks maken voor mezelf, de workshops van de Viltbloemist zijn altijd super duidelijk en mooi vorm gegeven, deze maakt me vast ook weer blij!

Heb je een toffe reactie, ik word er blij van als je m met me deelt!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!