Creative Life, de beurs voor mijn bedrijf!

De Viltbloemist houdt van deze beurs. Lees in deze blog hoe het allemaal begon en wat ze in 2023 van plan is!

Being creative is not a hobby, it’s a way of life

In 2018 ging ik eens kijken in Utrecht, zou deze beurs iets voor mij zijn, is dit waar ik mijn klanten kan ontmoeten? Het was een super fijne dag want ik stapte op Margriet (toen Monsak, nu Margriet Meijer Makerscoach) af en sindsdien zijn we nog steeds ondernemersvriendinnen en komen we elkaar regelmatig tegen.
Ze heeft zelfs een podcast met mij opgenomen die je hier kunt beluisteren als je wilt.

Een jaar later in 2019 stond ik voor de eerste keer met Maaike van Houtmoed op deze geweldige beurs. Een beetje onwennig nog maar het was absoluut de start voor mijn ondernemersreis. Heerlijk om andere ondernemers te mogen ontmoeten die dezelfde obstakels én vreugdemomentjes tegenkomen.
Volle workshops en geweldige verkoop en heel veel plezier. Dat is een mooie samenvatting van deze beurs.

Creative Life
Creative Life
Creative Life

En toen kwam mijn boek uit!

In 2022 is mijn boek uitgekomen en stond ik op Creative Life te stralen met mijn “kindje”. Zoveel enthousiaste lieve mensen die me kwamen feliciteren, vertellen hoe gaaf het boek was, hun exemplaar laten signeren en een klein beetje “proeven” van het maken van Viltbloeiers in de mini-workshop “madeliefjes maken”.
Wil jij ook mijn boek kopen?
Dat kan natuurlijk —-> Ik wil dolgraag jouw boek

Creative life 2023 20-22 oktober

Ook dan kun je me vinden op deze beurs! Niet met een workshop of stand, maar als gastspreker kom ik vrijdag 20 oktober mijn verhaal vertellen. Wil je dit niet missen koop dan vast jouw toegangstickets op Creative life!!. Je mag ook je boek meenemen als je dat gekocht hebt, ik signeer het graag voor je!!

Wie weet tot dan?!

Liefs,

Daphne

Deel dit blog:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Blijf op de hoogte

Niks missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!