Creative Life

Creative Life 29-31 maart 2019

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Een heel weekend feest, dat is eigenlijk de kortste omschrijving die ik kan geven over deze geweldige beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Samen met Maaike ben ik dit avontuur aangegaan. Maaike heeft haar eigen bedrijf Houtmoed en maakt woonaccessoires. We wilden heel graag een helder en eenvoudig concept neerzetten: Bloem en Vaas. Met de prachtige Houtkan H3 (van hebben, hebben, hebben) en de Viltbloeiers is het plaatje compleet.

Onze samenwerking, hoe is deze ontstaan?

Eigenlijk best een bizar verhaal als we er zo op terug kijken.  Maaike en ik kenden elkaar alleen via Instagram. We hebben een paar keer een berichtje naar elkaar gestuurd. Het leek ons leuk om een aparte vaas te ontwerpen voor mijn viltbloeiers. Een vaas die te versturen was en waar zowel Viltbloeiers als echte bloemen in  gezet konden worden. Maaike had voldoende inspiratie en heeft toen de Houtkan H3 bedacht, ontworpen en uitgevoerd.
We maakten een afspraak om elkaar eens LIVE te ontmoeten ergens in Utrecht en daar gebeurde het.
We hadden meteen een klik en voordat we het wisten, besloten we om samen een stand huren tijdens Creative Life 2019. En dat vonden we allebei super spannend hoor!
En weet je wat, toen mocht ik zelfs het hele weekend bij Maaike logeren. Ik was gewoon het hele weekend welkom bij haar gezin om te logeren en zo de reistijd enorm te verkorten. En dat terwijl we elkaar maar 2 keer in het echt hadden gezien en “onze derde keer” de opbouw dag was.

Toen ik vrijdagavond voor het eerst thuis kwam hingen er prachtige tekeningen aan de voordeur om mij te verwelkomen. Ik heb nog nooit een tekening gehad. Ik vond dat zooooo lief.

Hoe we het ervaren hebben? In 1 woord: Fantastisch. Dat we zo goed met elkaar konden opschieten is zo bijzonder en zo speciaal. We waren goed op elkaar ingespeeld en hadden aan een half woord genoeg.
Kortom een was een feestje om dit met elkaar te kunnen en mogen doen.

“Jullie stand is zo mooi, zo vrolijk en jullie zijn zo lief, ik wil alles wel hebben.”

Mooie Foto's

Om ons eerste avontuur echt niet te vergeten en meteen goed vast te leggen, hebben we Charlotte gevraagd om foto’s te nemen van ons, van de stand, van de bloemen, van details en nog veel meer. Zo weten we zeker dat ons eerste avontuur voor altijd bewaard blijft.

Lieve Maaike, lieve standhouders, lieve klanten, workshoppers en organisatoren, zonder jullie had ik het nooit zo ervaren. Ik ben heel blij dat ik dit met jullie heb mogen beleven.

Blijf op de hoogte

Krijg het laatste nieuws van de Viltbloemist in je inbox.

DELEN

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “Creative Life 29-31 maart 2019”

  1. Lieve Daphne, wat een mooi blog! Ik ben er stil van. En ook al zo’n mooie nieuwe site (want daar kwam ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar kijken). Dikke pakkerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll naar top
Malcare WordPress Security