Workshops

Data komende workshops

Dahlia workshop

Leer misschien wel de mooiste bloem uit de collectie van de Viltbloemist maken! De Dahlia.
Op donderdagavond 16 januari 2020 leer jij deze beauty maken. Doe je mee?

Online Instagram Cursus

Leer via Instagram maar liefst 5 soorten Viltbloeiers maken. Stap voor stap instructies in woord en beeld zorgen voor een prachtig resultaat. Deze keer maken we een Valentijnsboeket.

Leer zelf vilten bloemen maken

Leer zelf Viltbloeiers maken met behulp van de handige patronen van de Viltbloemist. Blijvend Bijzondere Bloemen voor in je haar, voor een afscheid, een bruidsboeket of een mooie bos voor jezelf. 

Een workshop bij de Viltbloemist, hoe gaat dat?

De Exclusieve Viltbloeiers van de Viltbloemist zijn ook zelf te maken tijdens de workshops die ik een aantal keer per jaar organiseer. De workshops vinden plaats in eigen atelier (maximaal 4 personen) of op een toffe locatie ergens in Eindhoven of dichtbij Eindhoven.

Je leert specifieke Viltbloeiers maken en je verlaat gegarandeert na een ochtend, dag of avond met een creatief en geïnspireerd gevoel de workshop. En niet te vergeten met je eigen bloem(en). Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen. (Tenzij anders vermeld).

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij dus hou de website in de gaten. Of, veel makkelijker: meld  je hieronder aan, dan ontvang je nieuwe workshop-data rechtstreeks in je mailbox. De duur van de workshops en de bloemen die je leert maken, is afhankelijk van de workshop. Zie voor meer informatie de tekst per workshop.

Volgende data:

Donderdag 20 februari 2020: Klaproos/ Anemoon maken
In maart geven we 2 workshops per dag tijdens Creative Life in Utrecht van 27- 29 maart 2020!

Meld je aan

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als ik een nieuwe workshop geef?
Meld je aan en je krijgt altijd als eerste de kans om mee te doen, nog voordat de workshop online komt.