Workshops

Data komende workshops

"Vette" vetplantjes maken

We gaan op donderdagavond 24 oktober verschillende vetplantjes van vilt maken. Super als cadeautje of voor jezelf. Deze workshop is ook in combinatie met een Rice beker.
Materiaal en duidelijke werkbeschrijving inbegrepen.

Kerstworkshop

Donderdagavond 12 december geef ik
een speciale kerstworkshop.
We gaan prachtige cadeautjes maken voor op de dinertafel.
Materiaal en duidelijke werkbeschrijving inbegrepen.

Leer zelf vilten bloemen maken

Leer zelf Viltbloeiers maken met behulp van de handige patronen van de Viltbloemist. Blijvend Bijzondere Bloemen voor in je haar, voor een afscheid, een bruidsboeket of een mooie bos voor jezelf. 

Een workshop bij de Viltbloemist, hoe gaat dat?

De Exclusieve Viltbloeiers van de Viltbloemist zijn ook zelf te maken tijdens de workshops die ik een aantal keer per jaar organiseer. De workshops vinden plaats in eigen atelier (maximaal 4 personen) of op een toffe locatie ergens in Eindhoven of dichtbij Eindhoven.

Je leert specifieke Viltbloeiers maken en je verlaat gegarandeert na een ochtend, dag of avond met een creatief en geïnspireerd gevoel de workshop. En niet te vergeten met je eigen bloem(en). Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen. (Tenzij anders vermeld).

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe workshops?

Regelmatig komen er workshop-data bij dus hou de website in de gaten. Of, veel makkelijker: meld  je hieronder aan, dan ontvang je nieuwe workshop-data rechtstreeks in je mailbox. De duur van de workshops en de bloemen die je leert maken, is afhankelijk van de workshop. Zie voor meer informatie de tekst per workshop.

Meld je aan

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als ik een nieuwe workshop geef?
Meld je aan en je krijgt altijd als eerste de kans om mee te doen, nog voordat de workshop online komt.